Jag lyssnar och gör rätt.

Ibland blir jag faktiskt lite mallig över mig själv. Det är inte alltid jag är mitt bästa jag, men jag försöker. Den här helgen har faktiskt varit helt fantastisk. Inte för att det har varit några exceptionella resor eller händelser egentligen, utan för att jag har legat kvar i sängen och vaknat efter kl 06! 
 
 
Jag har bara gjort - ingenting.
Jag har inte tränat.
Jag har inte stressat runt och farit iväg på en massa aktiviteter. 
Jag har bara varit. 
Jag tänker att det kanske hjälper mina hälsenor att läka lite extra fort?
Dessutom har det ju varit bra OS-sändningar som hjälpt denna rastlösa kropp att ligga kvar i sängen och ge vika för TV-apparaten.
 
 
Vi har haft sköna dagar där vi bara har umgåtts med familjen.
Det är ju inte så bara det!
Dessutom hade vi ju ett födelsedagsbarn att fira.
Å det grövsta!
 
 
Yosh fyllde sex år igår!
Han har suktat på det här benet i flera veckor. Det har legat bredvid foderpåsen och lockat honom, men har lydigt låtit bli när matte sagt nej.
 
Men så igår fick han sitt efterlängtade jätteben och en tallrik med olika korvar som tjejerna pyntade med guldglitter.
 
Nu ska vi fortsätta att bara njuta av det som återstår av helgen.
Det är lite för kallt för att åka skoter, slalom eller längd idag (tyckte familjen, inte jag). Termometern visade på minus 18 grader, så vi tar oss ett biobesök istället.
 
 
Det gör ju lite ont i mig att inte vara ute i skidspåret och ta vara på den här vackra dagen. Men jag får ge mig och vara nöjd med ett biobesök med familjen.
 
Det blir nog bra det också!

Firar framtiden

Jag lever verkligen ett spännande liv. I mitt tycke i varje fall! Fast å andra sidan är jag ju både blond och lite korkad, vilket gör att det jag ser som spännande och häftigt, kanske andra bara rycker på axlarna åt. Men är det inte lite härligt att vara lite korkad och lycklig då? Jag trivs här. Jag trivs inne i min rosa, lilla bubbla.
 
 
Vi står mitt i livet och med en massa stora beslut att fatta. Spännande som tusan!
Samtidigt så väcks oron i mig lite. Jag har alltid varit sån, vill liksom veta i förväg. Ha kontroll.
I´m a controll freak.
 
Men vi har en spännande vår att gå till mötes! På flera sätt!
 
 
Och jag harvar på. 
I tidiga ottan.
Det bästa är att jag blir så lycklig av att se att ljuset börjar komma tillbaka. Det är ju nästan ljust kl 07 nu!
Tänk när våren är här på riktigt, när jag (förhoppningsvis) kan ta mina tidiga löprundor i morgonljuset igen!
 
 
De här fötterna har ju haft bättre dagar så att säga...
Jag har ju haft ont väldigt länge. Vid förra årets Vasalopp var jag osäker på om jag skulle klara av att harva mig in i mål med dessa ömmande hälsenor. Nu gjorde jag det och dessutom två timmar (!) bättre än året före!
 
 
Så jag tog sista löpsteget i oktober för jag tänkte att nu kommer ju ändå skidsäsongen igång. Tänk att jag är alltid så himla smart? Va´?
Sökte vård och fick stora pekfingret viftat upp i mitt ansikte av farbror doktorn, som menade att det var slutsprunget för min del på minst sex månader, i värsta fall upp till 24 månader!!!
 
Han har inte mött den här envisa lilla blondisen från Jarse!
Jag sliter på med mina rehab- och styrkeövningar.
Skittråkigt, men jag måste.
 
När vårljuset är här ska Yosh och jag springa igen.
Så det så!

Ett litet brejk

Ibland så behöver man ett litet brejk, ett litet avbrott. Vi befinner oss just nu i ett litet mellanrum när det gäller jobbet, i en slags "innan det drar igång"-tid. Våra witeboardtavlor på kontoret vittnar om vad som väntar oss från mars fram till midsommar, det gör att det är både skönt och bra med ett litet brejk nu. Medan vi kan. 
 
 
 
 
Helgen spenderades därför i Stockholm med goda vänner och två av fyra döttrar.
Den yngsta för att hon skulle inkassera sin födelesdagspresent av Jacob och Hanna i form av ett besök på Tom Tits, ett biobesök och en dag på klättercentret i Solna!
 
 
Den äldsta dottern skjutsade vi hem till Kungsholmen igen (hon bor och studerar på journalisthögskolan i Sthlm) efter att hon påbörjat sin långa resa till ett coolgate-smile! En av resterande fem operationer gjordes under torsdagen i Gävle. Hon har en tandsjukdom, amelogenesis imperfecta, som skall fixas till. Hon är så sjukt duktig och tålmodig!
 
 
Så vi passade på att fira det med en god lunch på Vapiano och ett biobesök på Mall of Scandinavia för att se Black Panther.
 
Jädrar i min lilla låda vilken upplevelse det var att se filmen i IMAX! 
 
 
 
Den här lilla filuren har haft det grymt lyxigt hela helgen! Blivit rejält bortskämd av Jacob och Hanna. Det nyttjar hon ju till 100%!
 
Själv har jag en liten svidande klump i magen och väntar på att brevet ifrån Akademiska som avslöjar Stinas operationsdatum, ska dimpa ner vilken dag som helst. Månaden mars är ju strax här...
 
 
 
Men till dess fortsätter vi att njuta av livet!
 
Nu kavlar vi upp ärmarna och tar tag i alla måsten, göromål och vardagspyssel.
 
Jag önskar eder alla en trevlig måndag och en ny härlig vecka!
 
 
0 kommentarer
publicerat i Familj
Taggar: Barn, Black Panther, Familj, IMAX, Mall of Scandinavia, Vapiano
Visa fler inlägg