På semester i Turkiet!

Ja... vad ska jag säga? Bara att vi har det helt fantastiskt!
 
 
Ett fantastiskt väder, ca 40 grader i luften och 29 i havet.
 
Det duger.
 
Jag mår bra nu. :)
 
 
Turqouise Spa & Resort kan jag varmt rekommendera!!! Har allt man behöver och lite till!
 
 
Testade en restaurang igår kväll inne i gamla Side, Liman. Jisses... fasiken, jag åt så magen stod på tvärsan. Jag drack t o m champagne och det var superdupergott och läskande i värmen. Jag har lite svårt för det annars... men ja... jag tror jag skulle kunna lära mig att gilla det... ;)
 
 
Vår lilla Ersmahet... hon tar sovmorgon och det med råge! Hon hinner inte med den första vanliga frukostsittningen utan kommer till "Late Breakfast". Den kör igång efter  kl 10... Då har jag både hunnit tränat och vankat ett par ggr efter stranden....
 
 
Jag brukar möta upp henne när hon har behagat vakna, för lite pool-  och strandlek. Den här ungen brukar normalt sett hänga vid strandkanten en bit upp liksom.  Men det har hänt något i sommar...
 
 
Nu har hon tuffat till sig ytterligare på bara den här korta tiden som vi har hunnit vara här, så hon kör t o m med bomben!
 
Detta är ett bildbevis till hennes systrar som dom ska tro att det verkligen är sant när hon berättar hur bra hon är på att simma och dyka ( fast som Stina själv brukar säga; med flytisar annars druknar jag!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Philadelfiaost... eller näe.. kyrka??!

Morgonträning.
 
 
8 km löpning. Brukar vanligtvis vara väldigt fokuserad. Inte så pratsam... eller jo, jag pratar ju en del men Ebba brukar mest be mig ... hålla käften! Men hon har jobbat upp formen nu och kan prata mellan varven och t o m skratta lite. Ja... nästan njuta!
 
 
Idag... (skrattar, som Stefny skulle sagt - inombords) så när vi nästan var hemma igen efter morgonens träningsrunda, så passerar vi ett stort gult hus på vänster sida, även känt som "Filadelfia-huset".
 
Ebba är fortfarande väldigt positiv och springer med lätta steg och så;
 
"Tänk.. här har dom gjort ost!" Ebba pekar på det gula huset.
 
"Va? Haråm?" säger jag, och höjer ögonbrynen och jag tänker; "har dom verkligen det... va?"
 
"Men alltså vaddå?!" säger jag och tittar på Ebba för att få en förklaring.
 
"Ja, dom har ju gjort ost här förut. Du vet... Philadelfia-huset... Philadelfiaost!" hon tittar på mig precis som om att jag är huuuuuuuuuuuur korkad som helst, dessutom med en djup suck.
 
"Mäh??! Äru knäpp??! Det är ju en gammal kyrka!!! Filadelfiakyrkan!"
 
"Va??! Äre??! Men Guuud, jag har ju alltid trott att det var ost liksom.. aaa... du vet Philadelfia..."
 
 
 
HA HA HA!!! Älskade unge!!!

Carpe diem!

Jora... jag skulle nog kunna tänka mig att leva så här ett tag till. Fast... jag vet också att när man kommit in i vardagsrutinerna tycker man att det är himla skönt!
 
Hej förresten och förlååååt för att jag inte har uppdaterat bloggen på ett tag... men ja... ni vet, schemat är tajt och tiden är knapp. Bad.. sol.. god mat... :)
 
 
Ebba och jag kör morgonträningar, me like! Det bästa med det är ju att man har resten av dagen kvar till att bara ha semester och verkligen njuta av det.
 
 
Nu väntar ju en HEL vecka med träning och jag kan faktiskt köra flera pass om dagen!!! Vi åker till Turkiet imorgon! Weeehoooo! Självklart har jag bokat ett hotell med tillgång till ett bra gym!
 
Näe, hörrni. Nu ska jag lotsa Ebba som ska springa distans på morgonkvisten. Själv ska jag fila på mina nya träningsutmaningar som kommer i höst samtidigt som jag lotsar min dotter runt ca 8 km terränglöpning.
 
Så ska en slipsten dras! :)
 
 
Visa fler inlägg