Man tager vad man haver...

Om det inte finns snö och om man är pulkasugen... vad gör man då?Då trollar mamman fram plastsäckar och åker på frosten istället! Det funkar också bra!Så lite kan bli så kul!Stina var förtillfället lite pömsig och låg och  myste i vagnen, medan tjejerna busade på med sina pastsäckar.Men sen fick Stina sitt roliga också! Åka skottkärra med Emil och farbror Peter! De ni, det slår plastsäckar med hästlängder! Så det så!

4 modeller från Bergvägen!

Idag var den stora dagen äntligen här. Dagen som småtjejerna har haft nedräkning till.

Trendmässan i Ljusdal med modevisning!

För en tid sedan fick jag en förfrågan om att ställa upp som modell för att visa kläder från Ljusdals affärer på Trendmässan och om jag trodde att några av våra tjejer kanske kunde ställa upp.
Jag gissade på att det skulle gilla idén.

Jag hade rätt!Det var en ganska lång catwalk som man skulle gå på. Alla modeller gick en och en, även barnen. Det var så himla modiga och duktiga. De svassade ut på podiet som om de inte hade gjort annat! Den enda som slapp gå själv var Stina.Här är tjejerna ombytta och klara och väntar på att ställa upp sig bakom scenen. Jag gick inte med i den visningen utan gick senare.Ester i skidmundering med pjäxor och allt från Sportringen.Malin i en snygg vinterdress ifrån Sportringen.Ebba i coola träningskläder och Stina i en mysig overall. Även de ifrån Sportringen.Mamman i kläder ifrån Cristina & Co.Sen var det dags för Ebba och Malin att visa glasögon ifrån Synoptik.Tjejerna var så fantastiskt duktiga och modiga som HELT själva gick ut och vände på den där låååånga catwalken medan publiken applåderade!Sen var det dags för mamman igen att gå i underkläder för Cristina & Co.Jag hade tur som inte fick värsta raff-settet att gå i. Det här var ju trosor och linne ala safecard!Men visst slog väl tanken en på hur mycket skinkorna EGENTLIGEN dallrar bakifrån...
Äh, fasiken! Det bjuder jag på!
Vi har i varje fall haft en härlig dag, spännande och med många nya saker som ingen av oss tidigare provat på. Nästa år går vi igen och då jäklar ska vi flasha ordentligt när vi vet vad det handlar om!

Nu blir det en lugn kväll i soffan. Vi somnar säkert innan 21... då är det nog tyst i vårt hus.

Mini-Kids-Aerobic

Idag började jag dagen med att köra 4 pass Mini-Kids-Aerobic på Nybo Skola i Järvsö. De har haft Hälsovecka den gångna veckan och fått prova på olika sorters mat, träning och andra hälsogrejor. KUL!De är så underbara och härliga, alla ungar! Många nyfikna frågor som man liksom snabbt måste finna bra svar på. De nöjer sig ju inte med vilka svar som helst. Man ska inte tro att man kan slingra sig ur pinsamma frågor utan att behöva svara. Nope! De är likt små iglar på igen och vrider på frågorna om och om igen så att man har ingen som helst chans att inte svara."Vad jobbar du men när du inte tränar?"
"Jag jobbar på ett kontor."
"Jaha? Men vad GÖR du då?"
"Jag jobbar med fastigheter, om ni vet vad det är?"
"Ja, min morfar gör samma sak. Han jobbar också på en kyrkogård!"Ja, det var en underbart start på den här dagen. Härliga ungar, härlig energi och många gånger fick jag bita mig i läppen för att inte brista ut i ett asgarv åt deras dråpliga kommentarer angånde min klädsel, min kropp, mitt hår, mitt jobb, mitt namn, mina skor, mina benvärmare... Ja, listan kan göras lång!

Men fantastikt roligt och underbart!

Tack, alla goa ungar på Nybo Skola!
Visa fler inlägg