En sammanfattning av Höga Kusten Game Fair 2014

Egentligen är jag lite för trött för det här. Men eftersom jag blev väckt för en kvart sedan med frågan; "tyckte du bilderna blev bra rå?", så är det väl bäst att jag uppdaterar både är och på vår Facebooksida. ;) Johan hade nämligen lagt upp några nya bilder i Dropbox som jag bad om imorse...
 
 
En mingelbild inne ifrån Mässområdet som på något sätt ändå ger en liten bild över ur mycket folk det var på lördagen. :)
 
 
Jocke Smålänning är en återkommande programpunkt som drar en stor publik. För er som inte känner till honom, så är han en otroligt skicklig skytt som kör en skytteshow utan dess like!
 
 
Dessutom är han en mycket trevlig prick även utan bössa! Men skyttemässigt är han en av mina idoler. Jäklar om jag kunde hantera hagelbrakaren på det viset... 
 
 
Caruso var också på mässan och visade upp sina färdigheter. Denna snygga herre är nämligen far till vår Yosh. Det är lika frustrerande varje gång att se honom tillsammans med Kenth och Anette... Han liksom... ja, ni vet gör precis som man ska. Yosh... gör ju allt som man INTE ska. Men en vacker dag... ;)
 
 
Mina fina tjejer testade på bågskytte på söndagen. Jösses, vad duktiga de var. Ester tar i för Kung och Fosterland och träffar vargen precis i hjärtat!!! 
 
 
Malin gjorde detsamma! Herre Gud??! Nu vill mina troll börja på bågskytte. Ja.. jag får väl undersöka om vi har något sådant här i krokarna...
 
 
Daniel Engellau, en av kockarna ifrån tv-programmet Köksmästarna, var ju också med och hade matuppvisningar. En mycket trevlig kille! 
 
 
Idag har Jonas, Ebba och Stina levererat glassbilen tillbaka till sitt garage i Sundsvall. 
 
Så, nu orkar jag faktiskt inte mer för stunden. Men jag hoppas att ni fått en liten bild av hur kul vi har haft det? Nu blickar vi framåt och tar nya tag (först lite semster nästa vecka) inför nästa år.
 
Puss och Godnatt!

Premiären ca 5200 besökare dag 1!

Jösses... det känns i kroppen, i huvudet, i ögonen i fötterna... men ändå är det med ett leende på läpparna som vi börjar förbereda och öppna upp Höga Kusten Game Fair 2014 för dag nr 2.
 
Vädret har i verkligen haft tur med so far!
 
 
Köerna ringlade sig långa, ända ner på E4:an. Det var ju av flera anledningar. Dels så var operatörens löfte om ett bredband med hög kapacitet lite för tunnt... dessutom så var publiktillströmningen rätt ... ähum..massiv! :)
 
 
Det är alltid med skräckblandad förtjusning som man ser fram emot sista helgen i juni. Det innebär hårt slit, massor med planering och en j-kla massa saker och hålltider att ha koll på. MEN - det är också FANTASTISKT roligt!!!
 
 
Våra tjejer är också så duktiga, alla 4! På olika vis. Ebba jobbar med Mässan tillsammans med Jonas, Ester & Malin är duktiga med att passa Yosh och utfodringen.
 
 
Bjarne är också duktig på att underhålla barnen på området. Väldigt uppskattad också! ;)
 
 
Jocke Smålänning drar i vanlig ordning stor publik.
 
 
Nu säger vi snart välkomna till mässdag 2 och hoppas på en minst lika lyckad dag idag som igår!
 
Tack alla ni som kom igår och gjorde det till en fantastisk primiärdag!!!
 
 

Äntligen dags!

Så var det dags, nu finns här ingen återvändo. Halva släkten är samlad och hjälper till med den man kan och lite till. Våra barn är i paradiset! 4-hjulingar, inga läggtider, läsk och glass t o m Glassbilen ifrån Hemglass är med!
 
 
Mässområdet börjar ta form. Imorgon kommer de flesta utställarna så då blir det full fart!
 
 
Tjejerna agerar testpatrull för alla hoppborgar. Jag tror att den uppgiften var helt okej för dem.
 
 
Det finns några hoppborgar att testa...
 
 
 
Ebba och Jonas placerar ut bord och bänkar på mässområdet.
 
 
Halva släkten är samlad, mormor & morfar, farmor & farfar och imorgon kommer storebror med fru och barn. :)
 
Nu ska vi hoppa i säng och samla kraft och energi inför morgondagen. Det kommer att bli en lååååång dag imorgon.
 
På återhörande!
 
 
 
 
Visa fler inlägg