Jullovet fortsätter!

Lite synd att vi inte har fått mer snö... de flesta av julklapparna har ju liksom gått i vinterlekens tecken... 
 
 
Esters nya slalomhjälm, brillor och täckbyxor fick trots tunnt snötäcke invigas i backen på juldagen!
 
 
Det gick ingen nöd på oss. Föret var helt okej med tanke på omständigheterna. Tjejerna har inte så höga krav och de spenderar sina dagar i backen från morgon till kväll! :) Lyxigt när vi bor så nära!
 
 
Stina fick också en EGEN utrustning av Tomten. Det roliga var ju när Tomten hade delat ut alla paket och Stina fått sin hög så utbrister hon:
 
"Åh, Herre Gud vad snäll jag varit då??!" 
 
HA HA HA!
 
 
När vi inte är i backen så spenderar vi en del tid i träningskläder. Tidiga morgnar på gymmet gör gott!
 
 
Ebba har blivit riktigt start och DUKTIG!
 
 
Själv har jag trappat upp löpningen ganska mycket från ett ganska långt uppehåll p g a skador. Känns skönt att vara på banan igen. Jag ska försöka att springa måttligt och ta hand om min kropp, ge den lite vila och bra kost så håller den förhoppningsvis lite bättre inför kommande utesäsong...
 
När smakar det bäst med lite mat om inte efter träning? Och om man dessutom gör det i trevligt sällskap så blir det ju ännu bättre!
 
Kusiner och farmor o farfar, farbror Peter och faster Ullis. Mysigt!
 
 
Det var flera i gänget som mös och fick uppmärksamhet. ;)
 
 
Lilla Signe är så himla förtjust i Yosh och Yosh i henne. Han är så himla go och försiktig så fort hon är och hälsar på. Som om han vet hur stor och klumpig han är så liksom lägger hans sig ner och väntar på att hon kommer till honom, försiktigt puttar han lite med nosen och vill att hon ska klappa honom eller ge honom benet. Det är något särskilt med kontakten mellan små barn och djur.
 
 
Så - nu har ni fått ett litet smakprov ur vårt jullov. Hoppas att ni har ett minst lika trevligt som vi!
 
God fortsättning!
 
 
 
 

Jul i vårt hus!

Så var det då ÄNTLIGEN julafton! Som vi väntat!
 
Som traditionen bjuder så var barnens julstrumpor stoppade med små julklappar som Tomten lagt dit under natten... :)
 
 
Mina vackra!
 
 
Efter Kalle så kom han också och hälsade på och delade ut några klappar till alla och en var. Barnen var precis som vanligt lite misstänksam emot Tomten, trots att de tjatat och väntat HEEELA dagen på att skulle komma NÅGON GÅNG!!!
 
 
Nu ska vi fortsätta att umgås med alla våra nära och kära, släkt och vänner. UNDERBART!
 
 
 
 
God fortsättning på Er!
 
 
 
 

Ledigt innebär tid för träning

Så underbart med lediga dagar. Kan knappt tro att jag har så många ledig dagar framför mig. Inga tider att passa eller måsten. 
 
Det som är lite extra skönt är att jag får tid till träning. Nu tänker ni nog - är hon sjuk i huvudet??! Va fan gör hon annars då?
 
 
 
Jo, jag vet. Jag tränar vissa dagar, men nu blr det TID till egen träning. Behöver inte känna att jag måste vara KLAR till ett visst klockslag eller stressa på lunchen.
 
Dagens intervallpass var därför lite extra ljuvlig! Egentligen kände jag mig ganska trött och otaggat på träning. Men jag vet också hur härlig känslan är efteråt vilket gör att det går lättare  att pressa sig. 
 
 
Dessutom smakar ju maten extra gott efter ett härligt träningspass!
 
 
Älgfilé med hasselbackspotatis, rödvinssky och ugnsbakade rotsaker samt brysselkål. 
 
Joråsåatte... det satt där det skulle! :)
 
Hörrni, jag måste passa på och göra lite reklam också:
 
 
Den 7 januari kommer vårt premiärnr ut av PT Kvinna!!! Spännande! Vi har dessutom tryckt upp sjukt snygga mössor som du lätt kan beställa för ynka 170 spänn!
 
 
Det är bara att klicka in på http://www.ptkvinna.se/shop/ så kan ni beställa en där. Jag har en och jag gillar den stenhårt!
 
Näe, nu ska jag se fram emot att pussa på alla min döttrar som kommer hem idag. Nu är det jul - nu rackarns är det jul från golv till tak. Ser fram emot uppesittarkvällen med alla mina kära! 
 
På återhörande!
 
 
 
Visa fler inlägg