Nu är vi på väg emot varmare breddgrader!

Vi har mellanlandat hos mamma och har fått massor av gott att äta, jag har fått mig ett glas vin och sitter och pratar och myser. Barnen sover sött i mormors sängar.Imorgon är det dags för Esters och min resa till Alcudia. Vi ska bara mysa, rå om varandra, bada och förhoppningsvis också sola! (Snälla DU där uppe, giv oss massor av sol!!!)

Är ju inget jättefan av att flyga... men den biten får jag så lov att ta tag i imorgon. Hade ju oturen att sitta på en flight i september 2001. Lagom skoj och det har satt sina spår.

Jag har ju självklart flugit flera ggr efter det, men det blir inte lättare. Nej... fy bövelen, vill påstå att det bara blir värre för varje gång.

Giv mig styrka och mod!!!Men hit ska vi! Här ska vi ligga på rygg och bara (förhoppningsvis) lapa sol. Det är ju det här som gör att man utsätter sig för denna fruktansvärda känsla av panik.

Men... man är väl Viking?

Önska oss nu en riktigt härlig semester. För det tänker vi ha, så det så!
:-D

Kvalitétstid - MUMMA!

Igår så fick vi lite kvalitétstid. Den är ju annars ganska begränsad, så det kändes riktigt lyxigt att få lämna bort minstingen till barnvakt och bara få vara vi två.

Vi valde att gå ut och äta en bit mat alá Western stuk på Kick Saloon.Jag fick dessutom en jättefin blombukett av sambon! <3 TACK!!!

Efter intagen middag, mätta och belåtna fortsatte vi vältra oss i lyx med ett biobesök:Vilken lyckad kväll! Supernajs.

Man måste verkligen ta vara på tillfällena, för det är inte särskild många.

Men det smakar dess då bättre när vi väl får chansen!

Barnens dag och beachlek

Idag har vi varit på Barnens dag i Ljusdals Folkpark. Fantastiskt väder dagen till ära. Dessvärre så var det en besvikelse när vi kommer till aktiviteterna. Som tur var så var ju barnen ändå nöjda. Det bästa var nog golfrundan och smådjuren.

Jag blev ensam kvar framför scenen när Järvsökören äntligen uppträdde. Då hade barnen fullt upp med att spela minigolf.
Dagen avslutades med att vi tjejer packade några ICA-kassar med barbisar, hästar och annat krafs för lite lek på stranden.

Tänk att det behövs så lite för att leken ska få fart!

 Jag lider med föräldrar utan fantasi och utan leklust.
Visa fler inlägg