Lördagsträning med benhinnetortyr!

Idag hade jag en träningsdate med Pauline och Ann-Catherine, ett härligt team mor & dotter!A-C har gjort en enorm resa! Dessutom var det inte länge sedan hon väldigt bestämt talade om att hon minsann inte kan springa på löpbandet!

Nähäe? Vad skådar mitt norra öga? Va?

Intervaller så det sprutar om det!Pauline överträffade sig själv idag igen! Ökade på bra med löpningen och höll ut ännu mer än sist! Snart är det dags för eldprovet...

Jag längtas! =)Så blev det lite kostdiskussion...;

"Ja.. ska jag säga vad du brukar göra?"

A-C; "Vaddå, vad menar du???!"A-C fokuserar till 100 %. Orrrrkaaa liiiiite tiiiillllll!!!Baksidan fick sig en omgång också!A-C bjöd mig på lite tortyr av mina inflammerade benhinnor...Vi har ju en liten deal, "ge & ta"...

Jag ger träningsvärk och får massage av mina onda benhinnor.

Det var fanimej bland det jävligaste... herre min gud.

A-C var ju med när jag födde min yngsta, Stina, vid ett kejsarsnitt. Hon är narkossköterska... Hade velat att hon hade trollat fram de där grejorna jag hade då... en fin liten ryggmärgsbedövning? Lustgas? Någonting bara?

Men stort tack för hjälpen och massagen!!!

Tre härliga träningspass

Idag fick jag en härlig avslutning på en sämre början av dagen. Den började ju med en sömnlös natt med en kruppsjuk liten Stina...

kl 17:00 var det dags för lite träning med härliga Pauline (sparringpartnern och tillika modern till Pauline, var på andra uppdrag).Efter 30 minuters intervall pass, kände hon sig rätt nöjd. Ännu mer nöjd blev hon när hon ökade liiiite till och höll ut de sista två minutrarna trots att det brände på rätt bra i benen. Bra jobbat där!Sen var det dags att köra ett styrkepass i intervallstil from hell...AnnaKarin kom förbi och ville testa "mördar-övningarna". Hon fick så hon teg!Kl 18:45 var det dags för lite mellanmål innan kvällens Bodystep pass. Superkul med härliga deltagare och jag presenterade bitar ur den nya releasen. VRÅLSKOJ!Sen var det dags för pass nr 3 för kvällen. Pusha Judit & Judit genom styrkebiten.

Fräsen kämpade på rätt bra med benböj med axellyft. Hennes karaktäristiska "Paris Hilton"-tjut infann sig. Ni vet det där "jolliga" "wiiiiiiiiiiiii", när hon inte orkar mer.På med några armhävningar med hanteldrag. Sånt sitter fint på torsdagskvällen!Sen plussade vi på med magövningar, rejäla såna. Jag var tvugnen att avvika innan Judit & Judit var riktigt klara, de hade "plankan" x 3 kvar.

Jag var tvungen att säga till Jon (Fräsens... ähum... pojkvän!), att han fick så lov att se till så det gjorde de sista.

Jag får ta en rapport imorgon.

Nu måste jag VERKLIGEN häva in mig i duschen!

God Afton!

Vart ska det sluta?

Det är ovanligt tyst i vårt hus och jag beslutar mig därför för att gå upp på övervåningen för att titta till Ester. Stina sover redan vid det här laget.

Ingen Ester på hennes rum?

Mäh?

TV:n är på, men ingen Ester. Inte är hon på nedervåningen heller?

Tittar in i vårt sovrum...

... ingen Ester.

Ser att det lyser ifrån toaletten...Vad ska jag säga?

Hon är ju på ett sätt rätt företagsam. En problemlösare skulle man också kunna säga...

Trevlig kväll!

Visa fler inlägg