Vinterkonferens fredagen den 4 februari!!!

Ja, mitt herrskap på fredag ska jag på vinterkonferens.

Det är Fräsen och Krösa som är sammankallande till detta äventyr. Ja, precis just så ser jag det - som ett äventyr.Vi har alla fått en skriftlig inbjudan där vi skall samlas kl 18.00 med varmakläder, vantar, mössa etc.
Alkoholhaltiga drycker var ett bra val, tydligen??!

Jag ser med spänning fram emot detta. Dels för att se vad dessa två galenpannor har hittat på och dels för att tillfällena när jag kommer ut på något är väldigt, väldigt begränsade.

Fan, vad jag förtjänar att komma ut på något roligt!

Nu ska jag rycka en pinne på min kam och fortsätta nedräkningen tills fredagen anländer!

Åh, vad spännande!!!

Fortsättning från igår och lite mer...

... minns ni hur jag sa till tjejerna att de skulle ta LITE läppstift?

Tjejerna piffade en lång stund....Resultatet av LITE läppstift syns nedan:

Snygga va??! Lite är ju relativt liksom...Jag fick en muta också i all hast. Ett fint halsband som Malin gjort på Fritids. Jag måste ju säga att vackra smycken av fina märken i alla ära... men smycken som barnen gjort är finast av dem alla!Kolla in!!! Synd på skärpan, men det är en härlig bild ändå. Japp, idag när mannen spelade hockeymatch igen, så packade jag bilen full med barn och tog oss till Buspalatset i Bollnäs. We like!Mellan tjejerna hittade två grabbar som de lekte "ta" med, så det var mest jag, Ebba & Stina som höll ihop i bollhavet och i rutchkanan.HA HA HA HA!!! Kolla minen!!!! Skräckblandad förtjusning personifierad!Fick tyvärr inte med Stina på bilden, annars hade jag fått med alla mina tjejer. Gaah, vilken härlig dag vi fick. Ännu en!
Tack ungar för att jag får låna er innan ni är så stora så ni har räknat bort leken ur era liv.

Sånt här är livet! Rikedom går att mäta i många saker, men att få ett rikt liv fyllt av barn och lek, de kan man absolut inte mätas i pengar!

Lördagsnöje!

Idag har vi haft det skojigt. Vi har ett nöje i familjen som vi brukar se till att tillfredställa på helgerna.

BADHUSET!!!

När vi är där så slås jag av samma tanke varje gång... Fan, va tråkigt det måsta vara att vara så jävla vuxen och seriös?! Undrar just vad barnen gillar bäst? En mamma som leker, badar och busar. Eller en mamma som sitter vid bassängkanten med sina bekanta och fikar, lyfter på blicken emellanåt och tittar om barnet fortfarande är över vattenytan...(bilden är från i somras)

Jag tillhör den kategorin som älskar trampoliner, hopptorn och att göra bomben! Dessvärre har min badutstyrsel varit illa vald - bikini...
Jag har nu införskaffat mig en bättre, lite sportigare som ska sitta kvar efter att jag slängt mig i plurret i olika stilar.(även den här bilden är ifrån i somras)

Men jag måste börja i rätt bassäng ifrån början. Kan absolut inte börja i varma bassängen för att sedan gå i den stora... då fryser jag ihjäl!
Idag körde vi även ett race i vattenrutchkanan. Malin var lite nervös så jag fick ha henne i mitt knä... vilket gjorde att jag fick offra mig lite rent fysiskt. Det kommer väl en dag då även hon har vuxit om mig...??? Ebba är ju redan föröbi och Ester är på god väg.

Men en bula i skallen för att rädda flickebarnet i vattenrutchkanan var det värt!Just i skrivande stund är det "varmkorv boogie" på stereon, mellanbruttorna har klätt upp sig och ska nu fixa sista toutchen i form av lite läppstift... jag har poängterat LITE. Vi får väl se.

Återkommer!

Visa fler inlägg