Men hu så härligt!

Det finns många vårtecken som man kan räkna upp, men för mig är ett säkert vårtecken när solbrillorna åker fram!

Eller när man tar en löprunda UTAN pannlampa och dobbskor och det är SNÖFRITT i stort sett hela rundan och fortfarande ljust när man kommer hem efter 60 min löpning. DET ÄR VÄL VÅR??!

En härlig avslutning på den här dagen; en löprunda i vårsol, utskuren biff med honungsglaserade rotfrukter och så lite mys.Välkommen våren!!!

Snygg rumpa på beachen?

Här kommer ett tips på en bra och enkel övning som du enkelt kirrar där hemma.

Effektiv och ger resultat!Stå på alla fyra och lyft ett ben i taget upp i 90 graders vinkel, vinkla hälen upp emot taket, drar ner det böjda benet emot bröstet och upp igen. Upprepa 1-16 på vardera ben varav den sista gången stannar du upp med hälen emot taket och gör små, korta rörelser räknar 1-16. Se till så att du har bra hållning och håller in magen under hela tiden så du inte svankar.

Svider fint!

Men URSÄKTA MIG DÅ??!

Att jag har haft lite mycket att göra, för lite tid och dålig planering. Ja... tänk va, även solen har sina fläckar! :-)

Skämt å sido, jag ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat bloggen som jag brukar. SKÄMMES!

Här är det full fart och lite till. Träningen har så sakteliga tagit ett rejält kliv framåt igen, jag känner att jag inom en snar framtid är på banan igen. Visst, jag hostar ju så klart fortfarande, men det ignorerar jag! Orkar inte vänta mer nu.

Var till Gävle i måndags i ett ärende och passade på att shoppa lite. Nya Replay jeans - me just love! Fick gå ner en storlek dock... från 25 till 24? Kan ju vara modellen också som gör det?Stina fick nya vårkläder som skulle provas omedelbart när hon vaknade... i pyjamasen...När jag kom hem på kvällen efter en rätt lång och påfrestande dag i Gävle, blev jag serverad denna smarrig sallad. Tack!!!

Näe, nu ska jag både påbörja och avsluta de projekt som jag har på agendan!

Ta vara på dagarna, ljuset och våren.

Väl mött ska ni vara!
Visa fler inlägg