Ett nytt kapitel...

... det händer så mycket i vår familj just nu. Så många nya och spännande saker. En av dom är ju att vår äldsta har flyttat till Stockholm för att studera journalistik på Södertörns Högskola!
 
 
Igår jobbade jag i Sthlm vilket tajmades perfekt med att vi tittade på en lägenhet på Kungsholmen som jag blivit tipsad om av en gammal träningskollega.
 
Ibland ska man ha massor av tur! Från och med oktober bor Jonas och Ebba på Kungsholmen! Jag  saknar henne redan... även om vi blivit lite van vid att inte alltid ha henne hemma. Men när t o m hennes småsyrror säger då och då att de saknar henne... ja, då svider det till lite extra. Jag trodde inte att det skulle vara så här svårt... 
 
Jag älskar verkligen hösten. Eller jag älskar nog alla årstider, men jag är makalöst svag för att vistas i skogen och då är hösten nog den årstid som jag föredrar. Tjejerna är minst lika förtjusta dom som jag. 
 
 
 
 
Det är så klart lite krångligt att ta med sig Stinas rullstol ut i skogen... men då löser vi det ändå! Stina har blivit makalöst stark i armarna av allt hoppandes på kryckor och rullstolsåkande, och jag har ju också blivit lite stark med allt kånkande.
Men alla problem är ju till för att lösas, eller hur?
 
Nästa helg går vi ut på jakt.
Om jag längtar? Bajsar björnen i skogen? HA HA HA!
 
Den här gången tar vi med oss barnen. Det är också ett nytt kapitel på sätt och vis. Kanske vi har en liten jägare i någon av dem?
 
 
 
Ett annat nytt kapitel är att jag klippt av mig håret hos de här underbara systrarna. Och de har också ett nytt kapitel framför sig - "Matstället"! De öppnar ett nytt matställe där du kan köpa en massa smaskigheter och godsaker den 27 oktober. Gissa om jag kommer vara stamgäst där också då?
 
Ikväll ska vi mysa lite, min man och jag.
 
 
 
Vardagslyxa lite när barnen lagt sig.
Vi har kärleksbrev att öppna! 
 
 
Vi lät nämligen alla våra gäster på bröllopet skriva en hälsning till oss och på kuvertet skriva det datum som det skall öppnas.
Det istället för en Gästbok.
Så mycket mer personligt och otroligt mysigt att få en personlig hälsning i form av ett brev daterat till ett visst datum.
Idag har vi två brev att öppna.
 
Vi har brev att öppna ända fram till 2022.
 
Nu ska vi umgås, mysa, planera.
Det gör vi till lite vin och ost.
 
På en helt vanlig onsdag!
Det gäller att njuta och ta vara på livet.
Det är jag bra på. 
 

Lycka är gratis!

Tänk ibland slås jag av hur lycklig jag är. Okej, visst skitbra att vara någon slags "lycko ambassadör" just nu, tänker ni, när hon är nygift och allt?
 
 
Men jag skulle vilja påstå att jag är ganska lycklig oavsett. Jag var ju lycklig innan också, så klart. Men jag syftar till att man blir så mycket mer lycklig om man lär sig att uppskatta det man har runt omkring sig. Att man liksom verkligen ser det och uppskattar det. Det lilla liksom.
 
 
Det är så lite som gör mig så lycklig. Jag pratar inte om pengar eller materiella ting, långt ifrån! Nej, utan friheten att kunna ta en löprunda i en blöt sensommar skog. Det gör mig så lycklig! När benen känns så där oförskämt pigga så man bara flyger fram. 
Alla dofterna.
Det är helt gratis!
 
Att snegla på vänner och bekanta och jämföra sig eller vara bitter över vad de har i sina liv, själ så makalöst mycket energi.
Jag har några såna i min bekantskapskrets och jag tycker helt ärligt synd om dem.
Snacka om energitjuv!
 
 
 
Nej, att glädjas åt vänners framgång eller andra tillgångar är en härlig känsla!
Jag bllr uppriktigt glad om grannen köpt en ny bil eller åker på en långsemester. Jag unnar dem det!
Så roligt för dem!
 
 
Min lycka kan ju vara helt andra saker.
Jag blir makalöst lycklig över att få känna sig behövd och älskad av mina barn. 
Att känna tillfredställelse av att finnas till hands, hjälpa till och stötta vid behov.
Det är helt gratis!
 
 
Nu låter ju hela det här inlägget så överklyschigt så jag nästan rodnar, jag vet. Men jag menar det verkligen. Tanken slog mig idag under min löprunda. (Jag får ofta en massa idéer och löser massor av problem under mina rundor)
Jädrar vad jag är duktig på att ta vara på det jag har!
 
Nu är det ju inte alls så att jag är nöjd och tillfreds med allt i livet. Nej, för tusan. Jag har massor med mål och drömmar!
 
 
Vissa kommer jag att uppnå, andra kommer att förbli drömmar.
Men att drömma är ju också helt gratis!
 
Att våga känna lycka över det man har, mycket eller lite, det är så underbart och absolut helt gratis!
 

Bröllopsbilder!

Nu har vi äntligen fått alla bilder ifrån våra fotografer. Så underbart fina! Men så svårt att försöka välja ut några för förstoringar och album. Jag bjuder er på några av dom... eller ganska många... skulle ju velat visar er alla bilder så klart... ;)
 
Bilder ifrån vår stora dag 30/7 2016
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En liten film i från vår fotograf: Bröllopsfilm
 
Tack till Linda Dahlqvist i Gävle som tagit dessa bilder!
Vilken dag.
 
Återigen - tack till er alla om delade vår dag!
 
Visa fler inlägg