Träning i Åre

Ja, mina kära vänner... helt sant... men jo, jag hoppade över träningen imorse! Helt mör efter gårdagens första dag på mässan i Fäviken, så hoppades jag på massor av sömn. ICKE!!!

Ändå var jag upp fredagmorgon och testade gymmet här på Holiday club hotel i Åre. Litet, men har allt man behöver egenligen. Jag körde 8 km på löpbandet till TV4-nyheterna kl 07:00, sedan lite styrka på det. Hann inte så mycket som jag hade tänkt, men fick det viktigaste bitarna med. Sen var det ju dags att jobba!

Men imorse hoppade jag faktiskt över träningen, som ni läste några rader upp. Detta pga en sambo som kan dra stockar som ingen annan när han är väldigt trött. Ni som är trogna bloggläsare, vet att detta har varit ett litet bekymmer i vårt samliv. Nu i en period har det varit rätt okej... men så in natt... FAN!!!

Jag pluggade i MP3:n för i förhoppning kunna döva ljudet. Men jag fick höja volymen så in i bänken att det ekade i min hjärna. Och hur kul är det när man hör; "Dindong... kl är 03 och här är nyheterna..." för att efter en stund höra; "Dingdong... kl är 04 och här är nyheterna...."

Där av anledningen till att jag hoppade över träningen.

Få se hur natten blir. Ett litet försprång har jag och hoppas att jag somnar fort som fan och får sova tills imorgon bitti utan tunga stockdragningar!

Sov gott, mina vänner!

Fäviken, Gamefair!

Ja, men så är vi på plats och har gjort första mässdagen. Trötta och lite ont i kroppen här och där, sitter vi på hotellrummet och går igenom dagen. Jag tänkte dela med mig lite av det här i bloggen;Den här utsikten har vi från balkongen på hotellrummet. Helt okej, faktiskt.Vi hinner med lite mys mellan jobbet. Man måste ju få förena nytta med nöje, eller hur?Så här mäktigt vacker var solnedgången igår kväll utanför vår balkong.Redo att sälja prenumerationer och kepsar!Nu har vi kommit igång. Farfar och Johan raggar nya prenumeranter för fullt, Chicko och Stina går runt mässområdet med farmor och gör reklam för tidningen så det stänker om det!"Man blir lite törstig mellan varven och att snacka med alla besökarna!"Chicko gjorde ett fantastiskt jobb som reklampelare!Vi träffade många läsare som var väldigt nöjda med tidningen och gav positiv feedback. Johan fick ruska näven med några av annonsörerna och många tecknade prenumerationer för att bli en läsare av tidningen.

Nu har vi två dagar kvar. Imorgon hoppas vi på en bra dag, kanske ännu fler besökare och prenumeranter? Spännande!

Dags att sträcka ut kroppen nu i soffan och passa på. Vi kommer att behöva all vila vi kan få!

Men kul är det!

Åre - here we come!

Jag måste ju få slå ett slag för sambons senaste tidningsverk - Min Jakthund.

Imorgon bär det av till Åre, Fäviken för en av Sveriges största jaktmässor, där vi ska ha en monter och stå och presentera tidningen, kränga prenumerationer och sälja snygga jaktkepsar så det står härliga till!

Det ska också bli intressant att få möta läsare och annonsörer och på något sätt få ett litet kvitto på vad man tycker om tidningen.På nästan 4 veckor som tidningen har varit ute i handeln, har det tecknats ca 600 prenumeranter. Rätt okej, men fler kommer det att bli. Spännande!

Jag kommer ju självklart att förena nytta med nöje och har packat med mig träningskläderna. Vad annars? Det finns säker massor av härlig träning som väntar i Åre. Det blir dessutom premiär för mig att besöka den berömda skidorten.

Jag rapporterar så klart här under mässdagarna, om orken och tiden räcker till. Annars får jag ta det när jag är hemma igen.

På återhörande!
Visa fler inlägg