Skidglid med Judit & Judit!

Ni kan inte ana vad jag har längtat efter dagens lunchträning. Av flera anledningar. Men kanske den största av dom; Team Judit & Judit är fulltaligt!
 
I alla fall idag! 
 
 
Vi bestämde tidigare i veckan att ta med laggen för att dra några varv uppe på skidstadion på lunchträningen. Sagt och gjort. Är dom inte underbara, så säg?
Jag lämnade dessa två bakom om mig och drog ett par varv. Jag kände att det nog var lika bra... annars hade det väl blivit att man stått där i spåret med benen i kors, asgarvandes åt någon av deras dråpliga kommentarer.
 
 
Vi fick en otroligt härlig lunchträning i skidspåret! Det här kommer vi att göra om. Det som glädjer mig mest är nog att jag förmodligen får sällis av båda mina "Juditar" i skidspåret framöver. 
Underbart!
 
 
Men nu mina vänner, så är det fredagsmys på Bergvägen!
Det här duger ju inte, här ska mysas må ni tro.
 
Dessutom inväntar vi främmande i helgen. Som vi längtar!
 
 

En vanlig dag i mitt liv...

De flesta i min vänkrest vet att jag jobbar i fastighetsbranschen och att jag reser en del i mitt jobb. Men det är nog inte så många som vet hur det är att ibland jobba på bortaplan och att t o m behöva sova på hotell. Lyxigt tänker säkert många, jag håller inte riktigt med om det...
 
Gårdagen var späckad med intressanta affärsmöten som jag tycker är väldigt givande och mycket utvecklande både för mig men så klart även för Citymark. Jag tar mig helst runt med den kollektiva trafiken inne i stan. Annars skulle jag få ägna en hel del tid att leta p-platser, sånt pallar jag inte! Men jag måste säga att den fungerar ypperligt. 
 
Jag avslutade min arbetsdag med ett möte på Jakobsbergsgatan (ligger vid Moodgallerian för er som känner till den). Därefter var planen att svida om ifrån blaser till träningskläder och besöka Friskis & Svettis gym på Mäster Samuelsgatan. Först jobba klart och sammanfatta utfallet ifrån dagens möten, sen hoppa i min andra outfit.
 
Att besöka ett gym i Stockholm är väldigt intressant. Igår var upplevelsen extra intressant. Jag gick ner till nedervåningen där de har löparband med obegränsad tidsinställning (de på övre plan får man bara köra i en begränsad tid). Dessa löparband var vridna så mot glasfönstren som vette in mot den stora salen. Folk började samlas utanför och jag misstänkte att det skulle bli någon form av träningspass där inne. Kul! Då går ju mina intervaller mycket fortare.
 
Jäklar, jag ger mig den på att det säkert var mellan 50-70 personer av blandad karaktär som ramlade in i salen. Jag kunde utläsa av Friskis och Svettis instruktörens rörelser att det handlade om ett motionspass. Åh, helt underbart!!! De var en otrolig bredd på deltagarna, från tonåringar till pensionärer. 
Närmast fönstret stod, vad jag gissade, ett par i 30-års åldern. En kvinna och en man. Det såg ut som om de var ett par. Att han liksom lovat henne att följa med en gång. Hela hans kropp skrek; "ta mig härifrån!"
 
Men jag ska tacka honom för mina 40 min intervaller var så mycket roligare med undehållningen han bjöd på!
 
 
Men för att utnyttja tillfället så smackade jag på med 30 min intervaller i stakmaskinen. Stockholm har ju inte mycket till snö att bjuda på. På vägen hem till hotellet så skulle det ju också inhandlas en middag av någon form. Detta är ju sånt som jag är mindre bra på. Framför allt när jag är själv. Det är ju inte så att man går och sätter sig på en restaurang direkt...
 
 
Så det blev en plocksallad ifrån Hemköp. Mmmm... Men när man är på hotell så får man faktiskt äta i sängen. Det är ju ändå ett plus? 
 
 
Efter min kulinariska middag så bidde det ett bad. Varmt och skönt. Plus? Jo, men det är det ju. Nu har klockan hunnit bli 19:30.
 
Pratar i telefonen med Johan som berättar om sin dag och om tjejernas dag i skolan och på dagis. Jag hör Stina i bakgrunden ropa "Godnatt, sovgott, ajlavjo!"
Plus? Näe, fy sjutton. Där kom den - hemlängtan!!!
 
Det är inte så väldigt ofta som jag sover borta, ofta så åker jag över dagen ner till Stockholm, ca 3 ggr/månaden. Men ibland så måste jag sova över för att få dagarna att gå ihop.
 
Så när vi avslutat vårt samtal med godnattfraser och sånt, så är det inte så mycket kvar av min dag. Jag hoppar i sängen ca 21 och somnar nog innan kl 22.
 
 
Vaknar vid 04-tiden och gör morgon. Sätter mig och jobbar och förbereder min arbetsdag. Känns långt till hotellet serverar frukost. ;)
 
Men nu ska jag snart iväg för några intressanta möten för att lite senare få åka hem till min familj!
Som jag längtar. Löjligt kanske, jag åkte ju igår.. 1 natt borta bara. Men för mig så är det inget lyx överhuvudtaget. 
 
Snart helg och en massa roligheter framför mig!
 
Jag önskar eder alla en bra arbetsdag (för er som jobbar) och en härlig kommande torsdagskväll!

Det här ska bli intressant...

05:00 och första passet sen Harsa Ski Marathon i lördags.
Det kändes.
Jag körde ett lätt pass bara. 30 min lugn löpning i 5:30 tempo...
 
 
Det kändes som om jag aldrig har sprungit längre än 30 minuter... Herre Jösses??! Men jag gissar att det var en del slaggprodukter kvar i mina ben sedan lördagens urkörning?
Efter dessa mördarminutrar så körde jag lite styrka i form av magövningar.
 
Delade upp dagens träning på 2 tillfällen. Så lunchen fokuserades på styrka överkropp.
 
 
Efter att jag bestämt mig för att göra En Svensk Klassiker så har jag ändrat min träning och försöker anpassa den inför varje utmaning. Så just nu fokuseras det ju på muskelgrupper som är bra att ha vid skidåkning. Jag måste säga att det nog är min räddning. Framför allt efter helgens lopp där jag kände av ryggen. Hade jag inte kört ganska mycket styrka fokuserat på bål och rygg, så hade jag nog inte klarat av det...
 
Vi är ju flera som har ändrat träningen lite...
Judit kämpar med sina löpövningar för att få till sitt löpsteg och kunna springa bättre i vår/sommar.
 
 
Det sliter.
 
 
Men Judit är envis som få och det är ju hennes räddning många gånger. Men det hörs också när hon är på gymmet. Det frustas, pustas och det far en del grodor av värsta sorten ur hennes kakhål.
 
 
Masken gjorde oss också den äran. Vi har ju en deal... Masken & jag.
 
 
Vi har ett litet upplägg så ska vi se till att det följs. Han har börjat riktigt bra och han biter i. Mer envis än förra gången. Han har ju gjort resan förut och vet att det går, det är en erfarenhet av värde. Men han vet också att det inte finns några genvägar...
 
 
Det kan ju så klart kännas tungt ibland... ;)
 
 
Men så har han lite back-up och support ifrån Kent Agent. Nu har vi gjort en deal om att jag ska väcka dessa Herrar för ett träningspass imorgon bitti kl 05:30.
 
Det kommer bli MYCKET intressant och se om dessa Herrar ens svarar i telefonen vid den tiden. Men som ni ser har vi tagit i hand på den!
 
 
Efter vår handskakning körde Judit och jag vidare. Vi lägger oss ned för att göra stusslyft:
 
"Men va fan, Judit??! Va äre där?", säger jag och pekar på hennes armhåla
"Det här? Ja, men Djungel-George kom ju fram en liten stund!" garvar hon till svar.
 
Vi kämpar på och piskar magen ordentligt. Jag känner att jag vill bli ännu starkare och utmanar mig att lyfta stussen så jäkla mycket jag bara kan och rackarns vad det suger skönt!
 
Efter 20 resp så säger jag till Judit:
"Satan vad jag tog i"
"Va, vaddårå?"
"Ja, men jag menar att jag lyfte högt som fan och jäklar vad det sög!"
 
 
"Fan va dumt. Varför gjordet du det för?"
 

Jag svarade inte ens.
 
 
Nu ska jag lyfta två små tjejer ur badkaret som har längtat hela dagen att bli hämtade på dagis för lite lek och bus.
 
God afton på er!
 
 
 
Visa fler inlägg