Söndagsnöje

Min söndag började med en stor gröttalrik vid 07:00-snåret framför ett inspelat avsnitt av "Klassikern" episod Vättenrundan. Jag drömde nämligen en hemsk mardröm att jag deltog i Vättenrundan! Vansinne!!! Förmodligen för att detta är en deltävling i "Klassikern" som Johan skall genomföra och vi pratar en del träningsupplägg och planering inför detta. Men fy för den leden. Jag skulle ALDRIG (tror jag) delta i någon så galet som att cykla 30 mil!!! GALENSKAP är vad det är!
 
 
Hellre ett långlopp i skogen i så fall! Min plan för dagen var nämligen minst 2 mil terränglöpning tillsammans med min bästis Yosh. Äntligen är han frisk och stark nog att orka hänga med. Han var ju riktigt illa där an i somras där vi höll på att mista honom. Hur hade jag klarat det??!
 
Kl 8 gick vår start ut i skogen!
 
 
Så ljuvligt! Hög och klar luft, lite fuktigt och det luktar så mycket skog.Det luktade lite annat också så till slut tog jag till kopplet "just in case" så slapp jag ens tänka på Yosh när det var som grisigast i terrängen och jag var tvungen att hålla fokus på mina fötter än på om Yosh drog iväg på äventyr.
 
 
Så nöjda och rejält svettiga efter 21,5 km terränglöpning. Så fantastiskt härligt. Mina tankar handlade mycket om dessa hjältar som cyklar 30 mil... asså, jag hatten av för alla dessa män och kvinnor som antar en sån utmaning! Om några veckor ska Johan spring 3 mil terräng... Lidingöloppet. Jag ska vara hejarklack. Det kommer så klart att klia i mina ben för det är något som jag skulle tycka vara roligt att delta i. Men att cykla... över min döda kropp!
 
Tack o hej. Leverpastej!
 

Fredagsfight med Judit och Kent Agent!

Fredag! Så skönt. På flera sätt. Men för det första så har mina killar kommit hem ifrån nästan 1 veckas ripjakt uppe i Västerbotten. Vi tjejer har fått klarat oss själva (gick absolut ingen nöd på oss!) sen i söndags så nu ska här mysas!
 
För det andra så innebär det ju rolig träning med våran alldeles egna Judit. Det stod styrka på vårt träningsschema för dagen.
 
 
 Mellan varje övning skulle vi dessutom piska magen...
 
 
"Jävlarrrr vad det svider nu! Gaaaaaaaah!"
 
 
 Det är inte så ofta som jag kör ben (ja, ja, jag vet att jag kanske borde.. men lutar mig fortfarande mot mina Bodystepmuskler som liksom inte behöver byggas på... än). Men idag testade vi lite grann. 
 
 
Jag är rätt säker på att träningsvärken kommer att göra oss påminda om dagens övningar.
 
 
För att liksom safta på lite extra så avslutade vi träningspasset med "boxa-skiten-ur-säcken-minuter". Alltså.. om ni inte har testat det och vill krydda din träning med något roligt och superjobbigt, test då det här! Boxa järnet i 1 minut, inte tappa fart. 
 
 
Jobbigt som bara den, men riktigt riktigt roligt. När man dessutom kan stå och retas lite medan den andre slår, gör det hela extra roligt!
 
 
Inte ens Kent Agent kunde låta säcken vara!
Jag är 100% säker på att vi alla tre kommer att få en helt ljuvlig träningsvärk efter dagens styrkepass.
 
Änd aj lav it!
 
 
 

Vår egna "Judit" i nya numret av PT Kvinna!

Att jag älskar träning är ju ingen nyhet och inget jag behöver berätta för er som läser min blogg. Men ibland önskar jag verkligen att jag kunde delge er hur det ibland verkligen ÄR. Framför allt de träningar som görs tillsammans med Judit...
 
 
Idag körde vi 10 tuffa intervaller i snabb fart till att börja med...
 
 
"Men sista intervallen så var det liksom Kalle Anka å jag! Fötterna kloffsade liksom, i varje fall vänstra. Högra funkade hela tiden... men äeh, fan vänsterfoten, vettu. Hej, Kalle! säger ja ba!"
 
 
Efter konditionsdelen piskade vi magen lite grann. Masken (till vänster) och Kent Agent (t höger) gjorde oss sällis. Kolla in Maskens min. HA HA HA! Han körde också intervaller idag på bandet bredvid mig och Judit. Bra list idag, Masken!
 
 
"Asså, fy fan vicken tur att du inte blev mattelärare! Du kan ju för fan inte räkna! Å du kommer ju aldrig till noll??!"

(Hon är skitsur på mig för att jag pressar lite till när vi räknar ner vid övningarna. Från åtta ner till noll, men jag brukar börja om att räkna från åtta när man nästan är framme i mål, bara för att jag vet att det finns lite till att ge.)
 
"Du ba; åtta, sju, sex, fem, fyra, ÅTTA... ??? vaddå ÅTTA??! Tänk om jag fick en fråga om jag kan räkna? Ja ba; näe... asså.. åtta, sju..sex... fyra.. åtta. Men det blir fanimej ALDRIG noll??!"
 

HA HA HA!!! Kan ni förstå vad jag menar när jag skulle vilja delge er vissa träningstunder med Judit? Hon är ju för skön.


 
Så skön så PT Kvinna har valt att göra ett reportage om henne i en serie "Jag har lyckats". Ett jättefint och bra repportage som jag varmt kan rekommendera. Inte bara för att det handlar om Judit, utan för att det kanske kan motivera andra att välja att leva lite sundare.
Ni hittar PT Kvinna ute i handeln den 2 september.
 
 
Men ett stort grattis till Hanna som lyckats och som dessutom nuför tiden är rökfri!!!
 
 
 
Visa fler inlägg