Torön i mitt hjärta

En härlig kväll och magen står på tvären, jag är mätt som få efter en Grill- och räkbuffé som avnjöts till en härlig allsång med Jörgen & Co.

Ebba passade Stina och gjorde det så himla bra. De har haft massor av mys och Räkan har ju så klart fått gjort massor av saker hon annars inte får. Å andra sidan, det ska vara roligt att vara med storasyrran själv! Har bildbevis på att flickebarnet har gått upp för HELA TRAPPEN SJÄLV!!!På Torön var det tävling ala "Så ska det låta". Man skulle gissa på olika Intron. Jag vann en hatt som det står Jägermeister på. Fin va? Det kommer att bli min sommarhatt!
Hur jag vann den är vi inte riktigt överens om.... men jag har rätt! (Så klart!)Kvällen började himla mulet, men så kom solen och vi fick en sån där ljuvlig sommarkväll. Vi tog ju så klart paraplyet med oss "bara-ut-i-fall-om".Ja, vad säger man? En jävligt snygg hatt i varje fall!

Heja Sverige!

Ja jävlar i min lilla låda!

I afton har jag tittat (tyvärr missade jag att kika från början!) på Viktorias & Daniels konsert. Alltså, vilket enastående brudpar. Vilket fantastiskt ödmjukt Kronprinsesspar vi har i Sverige!
Skit på er alla avundsjuka, missunsamma männsikor som inte kan se vad vi har här i Sverige! Jag ger mer än gärna en lite del av min kaka till Kungahuset!
De är de lata skitråttorna som gnäller högst, de som vi andra betalar för. Jag betalar hellre en del av min kaka till ett Kungahus som gör något för Sverige, än för en lat rackare som älskar att leva på bidrag för att slippa jobba.Inför morgondagen (lördag), önskar jag Viktoria & Daniel all lycka på deras stora dag.

Jag brukar sällan blogga om politik eller andra samhällsfrågor, men det här ämnet är just i dagarna så laddat och jag tycker att det är helt underbart med bröllopsyra i Sverige.

Näe, var stolt, var Svensk och hylla vårt Kungahus, vår Kronprinsessa och hennes blivande Prins.Länge Leve Kungahuset!

Länge Leve Sverige!

Günter & Co

Ja... egentligen behövs det inga ord för detta blogginlägg...

Det hela började väldigt oskyldigt. Vi tog oss en tur till Hudik idag, mina sommarlovsbarn och jag. När vi så skulle till att käka lite lunch, hade jag i smyg köpt mig en snygg lösmustasch... Ester lovade att hålla tyst. Så i ett helt oväntat läge, trycker jag fast den under näsan, vänder mig om mot Ebba och undrar vad hon vill ha att äta. Vi står då inne på Guldsmeden (en populär galleria i Hudiksvall för er långväga bloggläsare).
Hur pinsam var jag inte då??!
Ebba vände tvärt på klacken och bara gick. Jag ropade gång på gång efter henne men hon bara fortsatte att gå...???"Vem vare som kasta??! Vem vare?!!"Innan vi ens kommit hem hade vi köpt mustascher för 110 spänn!I olika kulörer och former!Alltså... hur kul kan man inte ha med såna här då??! Jag har garvat lungorna ur mig. Skitjobbigt eftersom jag är dunderförkyld och det liksom blir som värsta hostattacken samtidigt som jag asgarvar.Men man kan ju inte göra annat än att garva. Alla var lika fula.Vissa mer än andra..."Hello... my name is Günterrrrrrrrrrr!"Måste avsluta inlägget med den här bilden. Den är min favorit. Hur kul kommer vi inte ha med dessa då???
Hur kul som helst skulle jag vilja påstå. Helt klart värt vart enda öre!
Visa fler inlägg