Friskvård på JO Förlaget

Min nya arbetsplats är helt fantastisk. Den har massor av fördelar! En av dom är att jag får jobba med min man! Vet att många kraxande kråkor, ni vet såna där bittra och missunsamma personer, säkert drar en suck och säger; "Det där är ju inte bra. Jobba med sin äkta hälft är inte bra!" Jag skulle nog vilja säga att jag tror att ni har fel! Men visst, jag ska vara på min vakt och återkomma om ni bittra människor i vår närhet (en del som vi tyvärr kallar för vänner...) får rätt. 
 
 
Hittills fungerar allt helt förträffligt. Vi jobbar väldigt intensivt och båda är ambitiösa och vill mycket. Det är väl den största risken. Att man liksom aldrig slutar jobba för att det är så otroligt roligt och givande!
 
 
Han är en fantastisk läromästare. Han har ju drivit sitt JO Förlaget i dryga 7 år på egen hand, så han är ganska duktig på det han gör. Noggrann och kunnig. Jag lär mig något nytt varje dag. Jag formligen älskar mitt nya jobb! Alla dessa spännande människor som jag får skriva om, prata med. Alla fantastiska jaktupplevelser som jag får dela. Det är ju ingen nackdel direkt att jag också är intresserad av skog, jakt och viltvård.
 
 
Visst får vi leva en del med en almanacka nära till hands för att få dagarna/veckorna/månderna att flyta på. Logistik är ju något vi har tränat på i många år hittills. Så det är ingen stor förändring. Jag kan faktiskt säga med rätt säker stämma att jag just nu inte saknar mitt gamla jobb alls. Jag kan sakna mina arbetskamrater, men mest för att de är såna härliga människor! Jag var nog klar på CityMark. Jag hade nog gjort mitt.
Nu utvecklas jag igen! Lär mig nya saker och brinner för det jag gör.
 
 
Att vi sedan också har friskvård på det här företaget - ja, men det är väl en fantastiskt fördel? Att min chef/make inte tycker att just den personalvården är något att värdera särskilt högt, är ju kanske ingen nyhet?
Men vi har trevlig då också. Det är härligt att träna tillsammans!
Enligt mig...
 
 

Välkommen julen!

Då har vi officiellt startat upp nedräkningen och förberedelserna inför julen! I morse tände vi första ljuset. Visst är det väl alltid lika speciellt varje år? Jag har också börjat så smått med julklapparna. I år har jag valt att gå "all in" med lack och snöre. 
 
 
Jag kommer också göra julgodis, baka julkakor och annat smask. Jösses, vilket giftasämnen jag är??! ;)
 
 
Skämt å sido, men jag blir nog värre och värre för varje år som går. Och jag älskart! Jag älskar att Mix Megapol spelar BARA julmusik f o m idag och hela december!
Här går julskivorna varma i form av Sarah Dawn Finer, Michael Bublé etc. 
 
 
Vi plussade på julkänslan lite extra idag med att spendera eftermiddagen med svägerskan och kusin på julskytlningen.
 
 
Självklart blev det en liten pratstund med självaste Tomtefar innan vi var nöjda.
 
 
Hoppas att ni alla har haft en fin första advent och en mysig start på årets julförberedelser.
Jag önskar eder alla en fortsatt trevlig kväll. Själv ska jag fortsätta att mysa med tända ljus och julmusik i bakgrunden.
Kram på er!
En kommentar
publicerat i Familj
Taggar: Första advent, Julförberedelser, Julmys, Julskyltninng, julklappar, lack

Renovering

Men åååå vad skönt det är att renovera! Ut med det gamla och in med det nya! Man får leva med att det är lite rörigt ett tag, det blir ju fint när det är klart!
 
 
Det började med Stinas gamla rum som numer är ett gästrum/Ebbas rum.
 
 
Sedan var det Malins tur att få lite nytt. Nytt golv och ny färg på väggarna, en ny säng med bra förvaring. Sen så klart blir det ju lite extra på årets önskelista till jul gissar jag. Hörde något om en rund spegel... ett annat bord... påslakan som är snyggt och grått, nya kuddar för de andra är fula...
 
 
Det fattas ju en hel del piff, men det är noga med det där piffet nu när hon börjar närma sig tonåren. Det är mycket som huxflux blivit fult. ;)
 
 
 
Nu har vi kommit fram till Stinas rum. Ikväll ska det här rummet rensas på det kvarvarande sakerna. Sedan skall listerna rivas ut och renoveringen ta fart! Hennes känns lite bråttom med. Det vore skönt om vi fick det klart innan den 14 december eftersom vi skall till Akademiska i Uppsala då och får förmodligen ett "domedagsdatum" då...
 
 
 
Så medan hennes rum görs iordning, så får hon bo i gästrummet.
 
Sedan är det vårt sovrums tur. Jag har redan börjat lite... jädrar vad vi har rensat! Åh, vad skönt. ÄNTLIGEN har det äckligt fula nattygsborden åkt iväg på Åkerslund. Gaaaah, den känslan!
 
Ester tog ju Ebbas rum så det är ju liksom redan "high fashion" enligt syrrorna. Pjuhe...
 
Annars så rullar det på.
Jobbet är så klart fantastiskt roligt och nu har vi precis landat med första numret av Allt om Jakt och Vapen och jobbar för fullt med nästa nummer. Så himla kul! Dessutom har vi fått så många, fina meddelanden av våra läsare som gratulerar oss till ett bra nummer!
 
 
 
 
Förresten, har ni hunnit testa "Matstället" i Ljusdal ännu? Om inte - GJÖRT! Gah, hade en urmysig lunch idag med en god vän och testade deras goda nudlar med kyckling. WOW!!!
 
 
Näe, hörni! Det här duger inte. Det står visst Carbonara på menyn i afton så det är väl dags att kavla upp ärmarna för lite kökstjänst innan jag byter om och går ut och tar tag i veden som ligger i släpkärran. 
 
Go´kväll på er!
 
Visa fler inlägg