Stortjej på RIKTIGT!

Igår hade jag ett ärende till Gävle.

&"%¤#/&(/"¤&("!(¤==#/#"%"&!¤!!!

Nåväl, eftersom jag ändå var i Gävle och dagen redan var förstörd, så blev det ett besök på IKEA innan hemfärd.

STORTJEJSSÄNG!!!Gissa hur mallig Stina var när den ÄNTLIGEN stod på plats??! Visserligen tar hon bara upp en tredje del av sängen, men hon är ju STORTJEJ nu och har fått STORTJEJSSÄNG lika som Ester och Malin!"Mamma, du får inte vara här, för det här är min säng!"

????! Men...???

Jag fick läsa sagan (skitdålig Hello Kitty - me hate!), sen åkte jag ut ur rummet.
Okej, nog för att du har fått en STORTJEJSSÄNG, gumman. Men stopp och belägg! Icke bliva stur SÅ fort!

Pyssel

Det händer, men inte så ofta pga tidsbrist.

Ikväll hände det. Jag pysslade!

Fick en beställning på en tavla till ett stycke farmor som har födelsedag. Jag har gjort såna här tavlor till mina respektive farmor, farfar, mormor och morfar (barnens alltså).Det är ju faktiskt mycket roligare att ge bort något man har gjort med tanke och kärlek.Personligt blir det ju också. Man bara skriver ner några ord som liksom ÄR personen i fråga.

Så - poff har man en personlig och kärleksfull present.

Bra va´?

Härliga lördag!

Ebba drog till Hudiksvall med ett par kompisar för lite shopping idag. Hon är ju stor nu, FJORTISSSS, med eget kontokort och allt!

Hej märe!

Jag och Stina har sålt träningskort på Centrumhuset medan Ester var hemma och mös för sig själv. Därefter tog vi en härlig promenad till lekparken!Förmodligen sista riktiga sommardagen för i år!Korta klänningar och flipp-flopps.Tropisk tjock värme! Me love!!! Jag är ju egentligen född på helt fel sida om ekvatorn.  Såna här dagar vill jag ha året om, slippa frysa och bara ha små lätta klänningar på sig!På eftermiddagen så var det dags för Stina att gå till skolan. Hon hade en fröken som hette Anna och fick en läxa som var gul! :-) Det är ju mycket skolprat här med 3 storasyrror som går i skolan. Stina vill ju också gå i skolan.

Du hinner, gumman. Tids nog.

Nu blir det mys resten av kvällen. Åh, vad vi ska mysa!!!

Visa fler inlägg