PT Kvinna - världspremiär!

Äntligen! Äntligen så slipper jag smussla. Jag är inte så bra på sånt...
 
Men nu får jag prata om vårt lilla projekt, nu äntligen kan jag dela vår nyhet med mina vänner och med alla som är intresserade!
 
 
PT Kvinna är en ny träningstidning för den VANLIGA kvinnan, En tidning där det skall vara lätt att känna igen sig och kunna hitta något som känns enkelt att ta efter, att liksom kunna identifiera sig med en likvärdig person i ungefär samma situation. 
 
 
 
Visst finns det redan en drös med olika träningstidningar på marknaden. Men det är såna som jag och andra träningsidioter som köper dem. Men hon som inte har börjat träna än då? Hon som tycker att det är jobbigt att se alla hurtiga, flashiga och superfita personer spänna omkring på passen. Såna som bara ger Henne ännu mer ångest. Den här tidningen är för Henne (och så klart alla andra som är intresserade!)
 
Min uppgift kommer att bli att testa träningsutrustningar och olika träningsformer och skriva om det. 
 
Trist va?
 
Mohahahahahaha!!!
 
Jag kommer att blogga på PT Kvinna också, så gå in på vår hemsida och sug i er av alla nyheter och följ vår utveckling! Kom GÄRNA med tips och idéer om sådant som ni vill läsa om och sånt som ni kanske saknar.
 
 
Så väl mött och hoppas att ni kommer att gilla vår nya, fina tidning!
 
 

Lite sånt där som man blir glad av...

Tänk ibland behövs det så lite för att man ska bli lite varm inombords. Det kan liksom spritta till lite i hjärtat och man blir berörd. Två händelser som idag har berört mig och som jag värderar högt fast på olika sätt. En av dem är ett mail som kommer ifrån en man med mycket pondus, lång jakterfarenhet och tillika pensionerad Överste! Jag skickade ett mail till honom i egenskap av att ansöka om mark att arrendera för småviltsjakt.
 
"Hej K,

Hade inte Du skickat meddelande så hade jag hört av mig. Ryktet sa att du ville ha Jaktmark. Din förmåga som passkytt är välkänd så det var dig väl unt."


En av två saker.

 

Nåväl, något annat som man också blir glad av är ju träning och att få en rush med smarriga endorfiner! Sånt blir man ju superglad av!

 
Och att träffa andra likasinnade gör en glad! Team A&A var också på Citygym idag och plågade kropparna så det sprutade om det. Jag lider lite med A till vänster för jag vet vilken vinnarskalle A till höger har... stackarn.. Men jag antar att hon har valt att slå sig ihop med henne av fri vilja? Lycka till A. Du kommer att behöva det! :)
 
 
Det här är ju något som också gör mig otroligt glad. Tabata-träning med mina bästa kollegor. Masken, Judit, Anders, Catharina & Molle. (Molle i rosa linne, men jag har lovat att hon inte ska synas på min blogg så ni får låtsas som om ni inte har sett henne, okej?)
 
 
Jag är rätt säker på att lilla jag kommer att göra mig påmind hos dessa tappra människor någon dag framöver. T ex när de skall sätta sig ner... eller dra tröjan över huvudet... eller hosta... :)
 
www.träningsvärk.nu
 
 
Själv förbereder jag mig för en tripp ner till Hufvudstaden igen. Jag kommer göra staden den äran torsdag och fredag.
 
Fredagkväll går åt till att förbereda den årliga "Kattfesten"! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tänk om tiden bara kunde räcka till...

Jag älskar hösten. Jag älskar den höga, klara luften och alla dofter i skogen. När jag går i skogen så får jag verkligen mental återhämtning. Jag lever ett liv i ett rätt högt tempo med mycket fysisk träning, ett heltids jobb som jag delvis reser i, 4 barn, hus OCH... en VORSTEH! (Den sistnämda kräver nog mest... ;)
 
Då är det helt ljuvligt att få en stund innan jobb och träning i skogen.
 
 
Byta ut höga klackar eller Nike-skor till Graningekängor som är härligt mjuka och inkörda. 
 
 
Att få dela en morgonstund med min kompis Yosh som ALLTID är glad och som ALLTID älskar mig gränslöst oavsett mitt humör eller utseende, det är livskvalité på hög nivå! Att slippa känna stress och press, alla komma-ihåg, möten och skolbarnspackningar...
 
 
Att dessutom får dela en sån stund med en av mina bästa, det gör stunden ännu mer ljuvlig.
 
Nu ska jag ladda mina batterier för flera träningsklasser, 2 dagar i Stockholm och en "Kattfest" på lördag.
 
Jösses...
 
Visa fler inlägg