Gott Nytt 2012!

Nu är vi uppe i Härjedalens härliga fjällvärld. Här finns det snö! Det var länge sen vi hade så dåligt med snö i Järvsö som vi har nu. Men jag är inte så värst ledsen för det egentligen. Man slipper bilkrångel, skotta, snöslungan etc. Men... den kommer nog, precis som en Trisslott; "Plötsligt händer det!"Här uppe är det fantastiskt vackert, lugnt och harmoniskt. Ingen stress, ingen trafik och absolut ingen trängsel. Mamma, jag och Stina tog en tur med sparkarna runt byn idag (Mannen och pappan var på ripjakt på fjället). Då mötte vi två damer. Vi var alltså 5 personer på vägen som möttes - samtidigt! Trafikstockning ala Storsjö Kapell!Nu ska vi snart förbereda en 3-rätters nyårsmeny. Så jag vill härmed önska Eder alla:

Ett Gott Nytt År!

Massor med Kärlek till Er ALLA!

Joråsåatte...
Håller på att packa in det sista nu. Ska strax dra upp till Härjedalsfjällen för att fira nyår, Stina är redan där och myser med mormor & morfar. Åh, vad jag längtar efter min tuss!

Spännande med ett helt nytt, fräscht år. Ett oskrivet blad.

Ska man avge nyårslöften nu?

Hm... jag lovar och svär på att...

Bli mer strukturerad.

Träna mer styrka än kondition (näe, fan det kan jag ju inte lova??!)

Kanske äta lite bättre...? (Det kommer jag bergis inte heller att kunna hålla...)

Äh, jag ska försöka komma på något bättre under bilresan upp.

På återhörande!

Lycka!

Sitter här med en tumme som dunkar som fan, men det skiter väl en boxare i?

Har tränat idag! GAAAAH! Som jag längtat! Som min kropp har längtat!

Körde igår också, men inte så tufft. Idag var det lite mer drag under galoscherna, fast jag kan ju inte köra fullt ut, jag får helt enkelt nöja mig med det jag kan göra så länge.

Tänker köra imorgon också!

Ni som känner mig vet att ordet lagom existerar inte i mitt vokabulär!

Dessutom kommer jag hem och upptäcker att sambon tänker servera mig räkor! Han kommer dessutom skala räkorna åt mig! Det är väl kärlek det?
Visa fler inlägg