Före och efter

Ja, men nu är det inte allt kvar ska jag be att få berätta! Några lister som ska dit, städa och plocka in lite möbler och piff. Sen så mitt herrskap har vi oss ett nyrenoverat kök!!!Så här gräsligt såg det ut före... Jag vill göra er uppmärksamma på den gräsliga mattan och den ofantligt osmakliga kulören på tapeten! Visserligen med mina fantastiska barns konstverk på den här bilden...Samma vägg några dagar senare! Kulören är borta. Det gräsliga golvet lika så.En bild tagen åt andra hållet, mot köksdelen så att säga. Och som ni alla förstår är det ju FÖRE!*trumvirvel*............. EFTER!!!Här har jag lyckats klämma in den nya bänkskivan OCH blandaren med diskho.
Ja, i afton ska jag lägga mitt huvud på kudden och känna mig rätt nöjd.

Godnatt mina vänner. På återhörande!

Dom kallar mig "Pricken"Så här snygg blir man efter att man har målat tak. Vet nu hur jävla jobbigt det är för nacken då??? På en skala mellan 1-10? Typ 100!!! Det kändes som om min nacke skull gå av efter halva taket. Men som sagt, jag säger ju ingeting, jag klagar inte, inte ett ord, inte en svordom, jag bara gnolar på.Redo för takdel nr 2... som skulle målas för ANDRA gången!Igår lades golvet in. Idag har vi tapetserat. Ja, jäklar vad vi har tapetserat!Det är bra med teamwork!Kan ni gissa vad som blir på den här väggen då?Jo, en fotovägg med Järvsövy. Man skymtar Järvsö Kyrka till höger. Fint va?
Johan tog bilden uppe på berget. Ja, vi är riktigt nöjda so far. Imorgon är det bänkskiva, diskho och lister och sånt som ska på plats. Snart kan vi ta bort maskeringen och städa. Åh, vad kul det ska bli!!!

Näe, men nu ropar mamsen att det är dags för en GT! Hej så länge!

Fliten lyser i vårt hus

Idag började vi i tidiga ottan med att maskera hela köket, riva tapeter, spackla, måla osv.

Våran egna "Nanny" har kommit till undsättning och tar hand om Stina medan vi jobbar och gnor.Här ser vi Nannyn står och tar en välbehövlig kopp Gevalia mellan barnpassning och urplockning ur köket.
Det ska bli så skönt att få göra om, få bort all "gammel-lort" som blir i ett kök!Ebba & Ester blir säkert en smula besvikna nu när de kommer hem sen och ser att mamma har rivit ner tapeterna som de så fint har skrivit och ritat på. De fick gå lös på både golv och väggar med diverse pennor för ett par dagar sedan. Gissa om det var kul då och faktiskt helt ostraffbart! (Den här gången!)Jag har målat taklister och tak så jävlar i min lilla låda! Min nacke värker av att ha huvudet uppåt hela tiden. Men jag är ju en Viking och klagar inte... inte en svordom, inte ett litet pip. Jag bara gnolar och sjunger, visslar och skrattar...Har ni sett vilka läckra snickarbyxor jag har köpt då? I stlk 38!!! Det fanns inga mindre så de fick duga. Och de dög rätt bra. Den här bilden är tagen på förmiddagen. Jag hade ganska många andra kulörer på brallor och skor innan eftermiddagen...

Imorgon är det dags att lägga golv! Men först blir det ju så klart Allsångsdags på Skansen, klappa låret och ett glas rött. Jag gissar att jag kommer att somna först och förmodligen kommer det att ske i soffan.
Visa fler inlägg