Ove, Ove, Ove Molin!!!

Alltså!!! Det var som om jag hörde ramsan om igen. Från den "gamla goda tiden".

"Ove, Ove, Ove Molin!" Ni vet, då "smurfligan" var som bäst, då när det till slut smakade SM-guld!

"Bryyyynäääääs! Bryyyyynääääs!" Halsen sved och strupen var torr, men jäklar vilket drag.

Idag när jag strosade med nävarna full i julklappskassar så ser jag ju HONOM där! Han står där och bara väntar på att jag ska komma fram och ge honom en äkta brynäs-fan-kram!

Varsågod, Ove Molin!Åh, vad glad han blev!

Det ekar än; "Ove, Ove, Ove Molin.... "

Hotellmys och julklappshandel

Pappan träffar trista gubbar med tråkiga papper och avslutar det med en hockeymatch.

Får han väl!

Vi tjejer som är kvar, (storasyrrorna är inte hemma just nu), får roa oss sjävla på hotellet så länge.

Urtrist... NOT!!! Vi myser på det allra bästa vi kan!Det finns ett jättebra lekrum som Stina bara älskar. MED RUTCHKANA!!!

Vi har nyss gjort ett besök nere i poolen också, men det var liiite för kallt i vattnet för vår smak. Men vi badade lite snabbt, duschade och bastade dess då längre.Stina är också i skrivande stund, bästis med portiern. Hon behöver inte ens betala för frukten som de andra hotellgästerna måste göra. Hon travar lite snyggt fram och tillbaka och ropar: "Päääjååån!". Så kommer den snälla farbror fram med det hon just för stunden kräver och vill ha. Så ska en slipsten dras!

Vi ska passa på att träffa Tomten imorgon. Stina är ju inte så stor än så det går ju bra att ha henne med när vi ska handla julklappar till hennes storasyrror, hon lär ju knappast försäga sig!

Näe, men hörrni! Nu ska det rullas kulor... (hoppas att det rullar in några sen också... ;-)

Operation tvätta "pilten"!

Så var det dags! Det fick bära eller brista, men vi kunde inte låta det gå mycket längre än så här. Dagen då Stinas "pilt" skulle tvättas! ("pilt" är ett annat ord för filt eftersom flickebarnet har problem med bokstaven F)

Jag funderade länge på hur vi bäst skulle lösa detta uppdrag. Jag tänkte att det bästa måste ändå vara att hon får vara med, göra det själv och sedan hänga upp "pilten" på tork framför brasan, där torkar den ju snabbast. Det är ju alltid en lite vågskål så där innan läggdags och under "Bompa".Stina satte sig på "pilten" och strejkade till en början.

"Nej! Inte tvätta pilten!"Men mamman är en tuff motståndare i stridens hetta. Till slut fick "pilten" hoppa ner i plurret. Då blev det faktiskt lite roligt också.Alltså!!! Bakteriehärd väck, väck, väck! UR VÅRT HUS!!! En sanitär olägenhet!FöreEfter.

Okej, okej, jag vet att det förmodligen aldrig mer kommer att bli vit igen. Men jag vet att den är ren nu, den luktar gott (tvättmedel) och är inte lika full med "kollijox" nu som innan tvätten.

Nu sover vår Räka tätt, tätt intill sin "pilt" och hon lär nog inte släppa den i första taget...
Visa fler inlägg