Sammanfattning av HK Gamefair 2013.

Så var det över. Antiklimax. Lite sorgligt på något sätt men så klart också jätteskönt. Dödstrött och sliten tänkte jag försöka göra en liten sammafattning av helgen, ur mitt perspektiv.
 
F A N T A S T I S K!!!
 
 
Stina förbereder mässområdet med pappsen på fredagkväll. Vi hade sån tur så att Judit & Tommy ställde upp och passade barnen hela helgen. Helt otroligt!!! Utan deras hjälp vore det inte möjligt för både Johan och mig att genomföra mässan på det här sättet! Helt ovärderligt!! Tusen tack!
 
 
Det var sån tajming att Malins moster konfirmerade sig i helgen i Härnösand, vilket gjorde att hon också kunde medverka! Hennes mamma fick dock åka några extra mil, men jag tror att hon mer än gärna gjorde det för Malins skull!
 
 
Min kära svägerska Ullis och jag redo för HK Gamefair 2013.
 
 
Så klart var vi väldigt pirriga innan vi öppnade portarna kl 10 på lördagmorgon. Men väderGudarna var på vår sida det här året! På lördagen var det ett perfekt mässväder, mulet och lagom varmt men inget regn. (Okej, någon droppe men ingen behövde använda paraply de få minuter det stänkte.)
 
Så den första officiella siffran för lördagens besökare ligger på dryga 4000 besökare!!!
 
 
Jocke Smålänning var ju en av många attraktioner som drog folket till sig!
 
 
Har man inte sett hans show ska man verkligen försöka att få till det någon gång. En helt otrolig skytt men också en jätterolig show där han verkligen bjuder på sig själv!
 
 
Vår egna maskot Bjarne var också en populär attraktion av barnen. Han delade ut godis och mös med alla barn som ville!
 
 
Jonas är också en slags maskot... ;) Han är jäkligt bra att ha och kan det mesta! Det känns extra tryggt när han fixar all elektronik... ;)
 
 
Ester & Malin tyckte nog att det var lite extra lyxigt att få göra alla grejor som fanns på mässan - GRATIS!
 
Som ni ser på bilden så var dag nr 2 en dag i solens tecken och det drog ungefär 3000 besökare till mässan.
 
Så den första prognosen över besökarantalet för årets Höga Kusten Gamefair landar på ca 7000!!!
 
Underbart! Nu ska jag strax knyta upp svansen för att förbereda mig inför morgondagens jobb. Mitt "ordinarie jobb". :) Men jag skulle vilja rikta ett litet speciellt tack till min vapendragare/assisten/medhjälpare/kollega/partner för helgen - AMANDA! Tack för ett fantastiskt bra jobb!!!
 
Tack alla ni andra också som gjorde mässan till vad den blev!
 
Vi ses nästa år igen!
 
 
 
 
 
 
 

Sista träningspasset...

... innan Mässan!
 
Igår körde vi ett träningspass tillsammans på lunchen. The last one Before the big bang... :)
 
 
Judit piskar biceps och hon gillart. Judit kommer för övrigt att ta anställning hos mig rent privat f o m imorgon eftermiddag. Hon är anställd som "Nanny" till Stina & Ester över mässhelgen. Ja, jag HAR verkligen grunnat på det... flera ggr. Men jag känner mig jättetrygg inför det hela. Tommy är ju med! ;)
 
 
Stefny ska också upp och jobba på Mässan! Kul. Jag tror hon är lite pirrig inför uppgiften. Men jag VET att hon och Chrille (sambon) kommer att fixa det galant!
 
 
Masken & Kent Agent ska INTE jobba på Mässan. Det ska vi nog vara lite glada för... Äh, skämt å sido, jag måste få buga mig inför dessa Herrar (åtminstone Kent Agent!) som håller i träningen trots att min tid har varit begränsa en tid att coacha dem. De gör det så bra på egen hand!
 
 
Min egna träning består mest av överkroppsstyrka samt att göra de övningar som jag har fått av sjukgymnasten för att komma till bukt med det onda. De mest intressanta är ju att jag ska få genomgå en löpanalys. Jag ser det som en jättevinst. Jag kommer med all säkerhet att få en helt ny teknik och vinna både kraft och fart. Spännande!
 

 
Men nu hinner jag inga fler träningspass innan bilen packas för avfärd upp till HÖGA KUSTEN GAMEFAIR!!! Ett års föreberedelser skall snart ställas på prov. Jag ska sluta upp med gubben min (som jag för övrigt håller på att längta ihjäl mig efter!!!), jag ska kavla upp ärmarna och ta mig an mina arbetsuppgifter. Jag har kikat på mitt arbetsschema...  och inser att det är bra om jag hinner äta så mycket som möjligt på hemmaplan innan jag sticker upp. Jag kommer med all säkerhet att se ut som en mager jakthund vid hemfärd. Precis som förra året!
 
 
Mannen skickar mig filmer och bilder som jag uppdaterar vår Facebook sida med under uppbyggnaden av mässområdet. På så vis får jag och alla andra följa förberedelserna.
 
Vi ses väl på Mässan?
 
 
 
 

Räkafton på Lillbabs!

Men vilken dag! Vilken kväll!
 
Jag och mina tjejer på räkafton med bästaste grannarna. Snacka om pangkväll!
 
 
En helt fantastiskt ljuvlig junikväll med smarrig mat och supermysigt sällskap i form av Frida och Monica!
 
 
Har ni vägarna förbi och det är tisdag, se då till att boka ett bord och smaka av Järvsös... eller ja, kanske Hälsinglands smarrigaste musselsoppa! Gaaaahhhh!!!
 
Tyvärr blir man mätt för fort när det är buffé.
 
 
Många skratt och mycket tok var det som färgade kvällen. Det blev inte mycket bättre av att Frida och Ebba tokade på i vanlig ordning.
 
 
Kvällens orkester (förutom Åberg med gitarrkomp och pianokomp) bestod av Ebba & Frida ala flaskorkester...
 
 
Men emellanåt så blev det långa pauser då dessa två socialmonster var tvungna att avbryta för andra aktiviteter. ;)
 
En helt otroligt mysig kväll. Jag är makalöst tacksam för jag vill ju passa på att umgås så mycket jag kan lite extra med Ebba nu eftersom hon åker till London på tisdag för nästan 1 månads engelska studier. Mammas hjärta blöder redan.
 
God afton på er!
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg