27 april för åtta år sedan...

... gick jag igenom en katastrofal förlossning. Ett flickebarn på 4,7 kg och 54 cm. Det ni! Det kan man likna med att pressa ut en svängsoffa på tvären!

Nåväl, det var värt allt besvär och all smärta!

Igår var det Esters 8-års dag och den firades med dunder och brak. Jag kunde äntligen få avslöja min hemlighet, min överaskning till henne: En resa till Alcudia - bara hon och jag!

Hur lyxigt är inte det då? Åh, vad vi ska mysa!!!Här ska vi bo, mysa, bada, sola och bara vara! En riktig lat-charter!

Ester är redan packad och klar för avfärd...

Sammafattning av Påskhelgen

Jösses vilken Påskhelg!

Helt fantastiskt underbar på alla sätt och vis!

Blåkulla, äggletning, kalas, grillpartaj... ja, vart slutar det hela?Igår hade Ester Maskeradkalas! 10 utklädda tjejer i olika former kom till vårt hus och hade buskul! Ebba var utklädd till Super-sura-sunk-Sara. Det kan ingen ta miste på!På kvällskvisten samlades delar av den tjocka släkten hos Ullis & Peter för lite grillpartaj, utelek och mera bus!
De enda som fattades var mormor & morfar, men det står inte på förrän vi ska ner och mysa lite med dom också!Ester fick en massa spel i present av Gerry & Agneta, som provades friskt under kvällen!Det spexades ganska friskt.Ett helt oslagbart väder som man sent kommer att glömma! Jag tror att de allra flesta har haft en fantastiskt Påskhelg i det här vädret!

Det har vi verkligen haft!

Klant!!!

Jag har en förmåga att lyckas med det omöjliga.

Igår morse skulle jag vara effektiv och tvätta fönstrena tidigt så jag fick mycket kvar av dagen till annnat.
Allt började så bra...

Men vi har ett fönster som går utåt och det enda sättet att tvätta det på är ju att hänga utanför och det är ganska högt ner till backen.

Jag tappar ju självklart balansen och för att rädda mitt skinn ifrån att bli väldigt illa tilltuffsat, grabbar jag tag i fönstret bredvid som också står öppet, svingar mig tillbaka in på fastmark varpå det fönstret slår igen och jag fastnar med fingret emellan.

Så klart!!!Det gjorde så grönjävla ont så jag faktiskt höll på att tuppa av. Jag tycker mig ha en rätt hög smärtgräns efter tre komplicerade förlossningar...

Men helt ärligt fick jag ta mig in på WC:n för att kräkas, kallsvetten och den bleka färgen i ansiktet var ett faktum.

Okej, ta det lugnt en liten stund så går det säkert över så kan jag åtminstone få göra klart.
Icke! Så fort jag reste på mig så var det kört.

Hur klen har jag blivit egentligen? För ett pekfinger??! Fy fan, vad fjantigt!Det har dunkat på rätt friskt under natten. Fingrets tjocklek är något bredare än normalt. :-)

Irriterande nog är det så klart höger... fasiken vad handikappad man blir - för ett litet pekfinger??!

Ja... det finns bara en som lyckas med sånt här.
Visa fler inlägg