Lunchträningen utbytt...

Det har kommit lite snö i Järvsö...
 
Därför gjorde jag ett smart drag att byta ut dagens lunchträning mot en annan form av träning.
 
 
Eftersom Mannen är borta på godsjakt i några dagar och snöslungan och jag inte är några bästisar precis, så blev det till att handskotta HELA JÄVLA UPPFARTEN!!! Med betoning på UPP...
 
 
Det gäller att förekomma än att förekommas! Inte så skoja att komma hem med 3 hungriga barn (den 4:e ligger i sjuksängen) och inte ta sig in...
 
Därför var jag lite smart och åkte hem och skottade av HELA JÄVLA GÅR´N!
 
 
Tyvärr så är det nog så jävligt så jag måste göra om hela skiten mot kvällsidan... men jag ser det positivt; bra överkroppsträning om man gör på rätt sätt! :)
 
Dessutom är det rätt skönt att vara ute i snöväder med rätt kläder.
 
 
Nu går det ju i alla falla att komma in...
 
För hur mycket snö det än må komma så har jag lovat mina tjejer fredagsmys.
 
Har jag lovat så har jag lovat. Jäklar vad vi ska mysa med smarr och tända ljus!
 
Trevlig fredag på Er!

Intervallträning

Idag var det premiär! Det var premiär för mig på löpbandet. Jag har inte varit på löpbandet sedan april, inte sedan min mysiga stressfraktur.
 
Jag körde 2 min intervaller idag i 30 min. SÅ SKÖNT!!! Inte ont någonstans!
 
 
Det svåraste nu är ju att fortsätta vara försiktig. Det är ju lätt att man tror att allt är som förut och att jag kan springa på som om inget har hänt. Jag ska verkligen göra mitt bästa för att inte gå över gränsen.
 
Hur som så var känslan FANSTASTISK!
 
 
Susanne körde på bra på löpbandet.
 
 
Efter konditionsträningen (jorå, Judit skötte sig och körde både på löpbandet och crosstrainern!), så körde vi på med mysiga styrkeövningar.
 
 
Mycket skön och efterlängtad lunchträning! Imorgon är det Bodystep som står på schemat. Jag längtar, men jag längtar nästan mest till att få se Judits delta som hon lovat. Det kan bli mycket intressant... :)
 
Mellan jobb, träning, barn, hus och hem så åker tankarna tillbaka till vår härliga helg som vi nyss har haft, mina jaktkamrater och jag.
 
 
Jag hoppas att vi lyckas få till några fler tillfällen för oss att jaga tillsammans. Ett fantastiskt gäng med härliga människor!
 
 
Undras just om Christian lagat någon hargryta än? :)

Harjakt.

Sitter på tåget hem ifrån en arbetsdag i Stockholm. En bra dag.
 
Måste erkänna att jag är en smula sliten ändå. Harjakt tär på krafterna. Varför vet jag egentligen inte. Inte alls lika mycket fysik rörelse som t ex ripjakt i fjälls. Men jag skyller på den gamla klyschan; "All friskluft... "
 
 
För att summera helgen skulle jag egentligen behövt lika mycket tid som spenderades i skogen, egentligen. Så därför gör jag det i stora drag och sammarfattar det hela som väldigt lyckat på många sätt!
 
 
Jag fick en inbjudan av Gävleborgs Stövarklubb att få prova på harjakt tillsammans med mina kära jaktkamrater som jag tog jägarexamen tillsammans med uppe i Hallen, Jämtland i våras.
 
En liten reunion.
 
 
Vi träffades fredag kväll för en samling kring 20-snåret hos ett fantastiskt härligt par, Sigge & Anette, som öppnade sitt hem för oss!
 
Jakten skedde under Anders Örtbys ledning tillsammans med de duktiga stövarhundarna, Strix, Binna och Robban.
 
 
Det var som om tiden hade stått still i dessa 6 månader som gått sedan vi skiljdes åt. Alla var precis den samma som sist. Lika underbart att träffas och jag hoppas att vi kan fortsätta att träffas genom vårt gemensamma intresse, jakt i olika former!
 
 
Christian hade också turen att få testa harjakten fullt ut!
 
 
Vi bjöds på en otrolig helg med en massa jakttimmar i skogen, bastu, samkväm, god mat och många, många goda skratt!
 
Den här helgen lever vi länge på! Vi har tankat kroppar och knoppar med ny härlig energi och jag hoppas att vi snart kan sno ihop en trevlig jaktupplevelse tillsammans igen!
 
Tack till Sigge & Anette, Anders & Karin, Gävleborgs Stövarklubb för en helt fantastisk helg!
Visa fler inlägg