Födelsedag

Idag är det min födelsedag! Japp, min egna dag. Och så som jag blivit firad trots att jag fyller ojämna 29 år! ;-)Det började redan på jobbet med att jag bad mina arbetskamrater att vara snälla på mig. Det fungerade "så där"...Så kom där ett blombud med en ENORM bukett vackra höstblommor... från lilla mamma! Jag som precis stunden innan suttit och beklagat mig över att hon inte hade hört av sig. Inte ens med ett ynka sms... Men så kom denna lilla farbror med den här enormt stora och vackar bukett. Dessutom hade hon skickat ett kuvert med slantar i. Sånt tar jag tacksamt emot. TACK MAMMA & STIG!!! Puss på Er!Efter lunch fann jag detta på mitt skrivbord på kontoret! Gulliga dom! De vet att ostkrokar är min stora last. Tårta går bort, kaffebröd går bort, godis är heller ingen höjdare. Men ställer du fram en skål med ostrkorkar har jag svårt att hålla händerna borta! TUSEN TACK, TJEJER!!!När jag kom hem blev det kalas. Ja, JÖSSES AMANDA vad jag blev firad? Massor med paket i olika former, storlekar och innehåll!Det mumsades på kladdkaka och gräddtårta. Jag hoppade över dessa godsaker eftersom jag ville spara lite plats till ostkrokarna!Av Nettan, Erik, Casper & Cornelia fick jag ett litet Mamma-SPA-kit. MUMS, som Maria Montazami skulle ha sagt!Av Ullis, Peter & Emil fick jag dessa ursöta ljushållare OCH en flaska rött (icke att förglömma!!!)Av Johan och barnen fick jag den här otroligt vackra silverbrickan med olika sorters värmeljushållare i frostat mönsterglas med silver detaljer. Så fantastisk fint!!! Tack mina HJÄRTAN!Nu skall kvällen avrundas med ostkrokar och lite rött.Skål & grattis på mig! Tack alla vänner & bekanta för gratulationerna. Ni är så rara!

Puss på er alla!

Lyckorus!

Ja, ibland kan så lite göra en så vansinnigt lycklig.

Igår kväll var en sån stund. Många av er tycker säkert att det är "jolligt", men att som instruktör få ett nytt headset OCH en ny stereo OCH ett nytt snyggt träningslinne på en och samma kväll, är nästa för bra för att vara sant!Japp, mina vänner! Snygg färg, underbart tyg och om ni tittar noga så har man ju flashat på med små strass-stenar som pricken över i:et. NAJS!I måndags när jag var ute på min löprunda (bilden är inte tagen då!), så höll jag på att göra i byxan! Nej, inte av träningen utan av EN STOR, SVART, bamsing till häst som plötsligt dök upp framför mig i skogen! Och den rackare till ryttare tyckte nog att min skräckfyllda min var rolig eftersom hon lurpassade på mig vid nästa backe och kom ännu en gång i full galopp preciiiis framför snoken på mig. Gissa om jag hade en bra tid då?Ikväll blir det vilodag. Imorgon BodyStep, fredag vila och helgen bjuder på löpträning. Jag har dessutom lurat med mig min instruktörskollega Anna, på ett ljuvligt långpass på söndag... med hemlig målgång! Jag tipsade henne om att smörja in benhinnorna, ha ett vätskebälte och ett glatt humör med sig. Tänk vad härligt vi kommer att få det!

Väl mött, hörrni!

Simhalls-skoj!

Söndagen bjöd på lite skoj i simhallen. Vi är rätt frekventa besökare i simhallen. Jag tycker att det är ett bra och rätt billigt familjenöje. Synd bara att jag aldrig lär mig att ta baddräkt istället för bikini... Det är ingen höjdare att göra "bomben", "köttbullen" eller bakåt-dyk i en bikini!Stina har också börjat fatta det här med simhallen nu. I morse var hon helt galen och skulle promt ha baddräkten på sig innan hon hade fått på sig de andra kläderna. Vi möttes och flickebarnet fick hålla i sin baddräkt ända fram till entrén.Hon älskar verkligen att bada. Står och studsar i omklädningsrummet och liksom garvar tillgjort och högt.Det finns fler i familjen som älskar att bada. Den är figuren är mer under ytan än över.Jag är fast besluten om att det finns ingen på vår jord som är fager i ett par cyklop.Ester är en baddare på att simma. Hon är i den djupa bassängen i stort sett hela tiden, hoppar i från trampolinen, kanten och överallt. Simmar på rygg, mage, över och under ytan. Ingen simskola här inte!Det smakar väl aldrig så bra med lite käk som när man har badat lite. Stina vrålade "kåååååv" hela tiden, men de hade dom tagit bort ifrån sitt sortiment. Helt galet ju!Lite läskigt var det dock att gå på bassängkanten. Helst ville hon bli buren.... som vanligt.Den här bilden ät tagen dagen före, men är så söt så jag måste bara ta med den också. Stina får köpa lördagsgodis för första gången. Plocka i en egen påse!!! 5 godisar. Men man delar ju dem på två så då blir det ju 10, smart va´?

Som Maria Montazami skulle ha sagt: "Mums!"
Visa fler inlägg