"Jag kan så mycket!"

Tänk... jag känner mig lite som "Lotta på Bråkmakargatan", hon som myntade frasen;

"Jag kan så mycket... ja... jag kan nästan allt... förutom slalom!"

Jag kan åka slalom - OCKSÅ!Gårdagen spenderades på Boule BAR i Vasastaden. Vi tog emot våra kunder som ville fira 20-år jubilieet med oss.

Boule... fan, vad töntigt! Måste man ha basker då??! Röka en cigarill??!

Döm om min förvåning när jag upptäckte att jag var bra på det OCKSÅ! Jag är alltså inte bara bra på Gocart, nu kan jag ju spela Boule också!Ser ni tekniken? Den bara fanns där, helt naturligt. Det var en bouleturnering där vi delades in i olika lag tillsammans med våra kunder. Jag och Jörgen Molin var ett lag. Passande tycker jag. Han är ca 2.05 m lång... jag är ju en tvärhand hög. Charmerande! Men vilket team vi var! Det var high five allt som oftast när vi placerade våra klot perfekt intill "lillen".Det var (som vanligt när jag tävlar) på blodigt allvar. Så blodigt att vi ibland var tvungna att ta fram måttbandet för att se vem som egentligen låg nämast "lillen".Som sagt, jag kan så mycket... ja, nästan allt!

Colgate - var ÄR du??!

Så här kan det gå när man är en förvirrad småbarnsförälder med 1000 järn i elden.Det här var den tandkräm som låg i min necessär i morse... trist! Okej, jag är ju riktigt imponerad ATT necessären kastades i panik ner i min resväska under gårdagens gatlopp för att hinna med tåget!

Men vet ni hur smaskigt det är att borsta tänderna i en söt smet?

Inte?

Då tycker jag att ni genast ska prova Pepsodents härliga produkt för barn från 2-6 år.

Colgate - I miss you!

Jordens största chock!

Jag är i Stockholm i jobb ett par dagar, sedan länge planerat.

Jag vaknar i vanlig ordning i morse kl 04:30, ligger och fiffilurar lite på vilka dokument jag ska ha med mig, vad jag ska ta i tu med och hur jag planerar dagarna bäst.

På något konstigt sätt så somnar jag om. Ja... jag vet, helt sjukt, JAG SOMNAR OM??!

Vaknar och tittar på klockan: 05:35!

WHAT??!!

Tåget går 05:45!!!

Jag svär det värsta jag kan, från noll till 100 är jag i bilen 05:39, då har jag dessutom hunnit klä på mig, packat och borstat tänderna! Den snygga, nyinköpta dräkten ligger nerknycklad i väskan... fan... byxorna med pressveck... satan!!!

Nåväl, jag mer eller mindre sladdar in bilen på parkeringen och slänger mig in på tåget. Jag hann!

När jag kommer fram på kontoret i Sthlm så har jag tröjan bakåfram. Skitsamma, jag hann ju, okej??!

Jag har aldrig, ALDRIG i hela mitt liv försovit mig! Jag lovar, jag kommer ALDRIG att göra det igen!Nu sitter jag på mitt hotellrum och bara tar det lugnt. Åkte ju ifrån träningskläderna också... typiskt!!! Men ett jättetrevligt hotell i Vasastan.Intog precis också lite wookade nudlar med grönsaker på grannrestaurangen. Nu blir det lite mer jobb innan jag kryper ner i sängen. Undrar just vilken sida jag ska välja...  kanske trotsar lite och sover tvärs över?

God afton!

Visa fler inlägg