Jag måste lära mig att inte heja!

Nu sitter jag på tåget på väg hem ifrån Malmö. Tisdag jobb i Stockholm, onsdag jobb i Malmö. Två mycket bra arbetsdagar med givande affärsmöten!
De flesta av mina vänner och bakanta vet sedan tidigare att jag inte är så över förtjust i att flyga. Men... kanske... kanske att jag har hittat ett sätt som fungerar lite bättre.
 
 
Jag laddar ner någon intressant dokumentär ifrån en podd, gärna P3 dokumentär. Det värsta är att jag faktiskt somnar lite. Eller det är väl inte det värsta att jag somnar utan att jag vaknar till av att jag sover - MED ÖPPEN MUN!!!
Så fruktansvärt pinsamt!
 
 
Något annat som jag måste lära mig är att inte heja.
Ja... jag vet att det låter knepigt. Men när jag i morse sprang längs Ribergsborgsstranden i Malmö och hejade på alla de jag mötte, så insåg jag att jag måste nog sluta med det.
 
 
De stackare som jag möter och hejar på så glatt och lite norrlänskt, tittar på mig som om jag är en massmördare eller smittad av en väldigt elak och smittsam bakterie.
 
 
När jag ser dessa stackars människors förskräckta blick så slår det ju mig att jag måste lära mig att sluta heja. Jag gör ju samma misstag när jag springer i Stockholm...
Nåväl, jag fick mig en härlig morgonrunda på 13 km i ett kallt skåneregn. 
Nu kan de som rastar sina hundar runt "Ribban" imorgon pusta ut, den där galningen i rosa löparjacka som hejar så glalet glatt är i tryggt förvar hemma hos sin familj i Järvsö igen!
 
Det vankas dessutom myskväll i Järvsö ikväll när jag kommer hem, har jag fått en hint om.
 
Om jag längtar?
Bajsar börjnen i skogen?

Försök att toppa det här om ni kan!

Jag vaknar av mig själv 04:40 och undrar lite lätt om jag är sen. HA HA HA! Nej, jag har ju "sovmorgon" för Linn och jag har en dejt kl 05:30 för en löprunda. Äntligen får vi vakna upp till vårt vackra Järvsö på det bästa av sätt!
 
 
 
Idag tog vi en tur på 11 km i skogen. Den här gången slapp vi snön helt. Marken var dock lite frusen eftersom termometern visade på -4. Men det var bara positivt eftersom surhålen var lite frusen och lättare att ta sig över.
 
 
 
 
I morse körde vi "operation bonnsnytning".
Det gick så där... Hon får träna lite till så får hon nog till snitsen till slut. HA HA HA!
 
 
 
 
Ibland måste vi bara stanna till och föreviga det vackra. Det är ju så klart omöjligt för oss att förmedla känslan och lukterna. Men vi kan ju bjuda er på det vi kan i form av några halvtaskiga mobilbilder. ;)
Så får ni själva försöka tänka er resten, den höga klara morgonluften, alla fåglars hysteriska morgonsång, dompet ifrån våra löpsteg på den mjuka skogsmarken och våra andetag där emellan. 
 
 
 
Det är svårt att toppa en sån här morgon.
Det bästa av allt är ju att vi är bara i början av den ljuvliga löpsäsongen där Järvsö bjuder på så otroligt många och vackra naturupplevelser!
 
Men försök att toppa det här ni om ni kan!

Weekend i Hallsberg

Jag och "The Princess of Bergvägen" tog oss en liten minisemester på tu man hand i helgen. Resten av familjen lämnade vi hemma men de lät inte som om de gick någon nöd på dem. Johan tog Malin och Ester på bio och Ebba var på lokal med sina kompisar. 
 
 
Vi packade med oss ett glatt humör och tog tåget till Hallsberg till min lillasyster och hennes familj. Stina har längtat så efter sin kusin Emilija. De är så söta tillsammans. Född samma år och har samma intressen. Man kan riktigt se hur saknaden lägger sig när de ÄNTLIGEN får vara tillsammans igen!
 
 
 
 
 
 
Vi kändes oss båda så otroligt efterlängtade och omhändertagna.
Martina och Darko har äntligen fått flytta in i sitt nya, fina hus!
Jag har fått ett eget gästrum (har jag bestämt!)
 
 
Som tur var hade de "Fredagstacos" i Halllsberg också! ;)
Pjue!
 
 
Lillebror kom förbi på lördagen. Så glad jag blev! Dessutom hade han med sig sin tjej. Det var bra att vi fick träffa henne. Det var bra att hon fick träffa oss.
 
 
Som ni ser så hittade hon sin plats ganska omgående. Hon passar in. Hon är godkänd enligt  syskonen Carlsens alla regler.
 
Sen om hon vill vara med... är en helt annan fråga.
 
Tusen tack Darko och Martina för en toppenhelg! 
PS.Pitan är redan slut!
Visa fler inlägg