Underbara sommarkväll!

Igår efter jobbet tog jag det drastiska beslutet att hoppa över middagsbestyren och styra bilen direkt ner på stranden istället.

Gissa om barnen samtyckte? Det blir förmodligen samma beslut i eftermiddag.


Ester är ju som vanligt förs i och sist ur.


Storasyrrorna lockar Stina i plurret. Det var ungefär så där långt upp
som vatten nivån fick gå på hennes kropp...


Ebba var inte så sen i hon heller!


"Jag trivs bättre här... där jag kan leka i sanden..."

Vackra, härliga svenska sommar! Förbli så här underbar är du snäll!

Underbara midsommar!

Åh, vi har firat en klassisk midsommar, med lite regn, lite sol, midsommarstång, sång, skratt och mycket god mat!

Vi firade den hos våra kära grannar, Caroline & Micke, Wilmer och Wincent tillsammans med våra andra goa, vänner: Lina, Fredrik & Albin, Åsa, Robert & Wille, Ullis, Peter & Emil.En perfekt midsommar med alla ingredienser som ska vara! Vi dansade som traditionen bjuder, runt midsommarstången och sjöng "små grodorna", "Jungfru Skär", "Räven raskar över isen", blandat med "Pippi Långstump".Caroline är en fantastisk konditor, och hade bakat denna vackara tårta! Den var ju så vacker som man vågade ju knappt ta sig en bit.Vi hade ett enormt buffé-bord med massor av smaskigheter. Jag har svårt att säga vilken av alla rätter som var min favorit... de hamnar på 1:a plats allihop!

Ett stort tack till alla ni som var med och förgyllde den magiska midsommaren!

Tappra Räkan!Bilder ifrån Barnkliniken i Gävle.

Arrrghhh! Stackars, stackars lilla Räkan, vilken pärs! Men hon är tapper, vår Räka.

Men nu är det över, nu är det gjort! Men att få ihop 26 rör blod från ett litet barn under en natt, känns tufft. Jag hoppas att detta var den värsta grejen under utredningen så att resterande undersökningar och tester blir av en snällare sort!

Det gör ont i ett modershjärta när de gör illa barnen. Jag vet ju att de måste, men det spelar ingen roll när man befinner sig i det. Smockan låg i luften då morgonen var tidig och Stina bad, mellan sina snyftningar, att få åka hem. Då låg sköterskan jävligt risigt till...

Nu är vi hemma och allt är bra. Förhoppningsvis dröjer det till nästa gång!
Visa fler inlägg