Throwback thursday

Men håll i er! Här kommer det några favoritbilder ifrån förr.
 
För här ska mysas! Ja, jäklar i min lilla låda vad jag ska mysa med ungarna mina.
 
 
Bilden är ifrån 2011. En bild säger mer än 1000 ord. Skriver under på den!
 
 
Stinas fina och specialgjorda (mjölkproteinfri) tårta när hon fyllde 1 år 14 januari 2010.
 
 
Tjmoff! Det hela slutade i ett REJÄLT tårtkalas! Bara älskar bilden!!! Framför allt att hon lyckats få med alla lemmar i kalasandet!
 
 
HA HA HA!!! Vi hade köpt lösmustacher. Hur kul är inte det??! Lägg märke till Esters helt oslagbara look! Hon gick "all in" kan man säga och tryckte upp en extra mustasch i pannan. Less is more... 
 
Nu ska jag passa på att önska Er en härlig helg. För oss (som säkert för 98% av den svenska befolkningen) blir det fredagsmys med Tacos och tillbehör.
 
Tjing!
 

PT Kvinna nr 2!

Det går fort när det svänger! :)
 
Helgen spenderades i Stockholm, halva tisdagen i Gävle, onsdag och torsdag åter i Stockholm... Det svider lite extra att behöva jobba borta när natten spenderats bredvid en feberhet liten 5-åring som så klart absolut INTE vill att mamma ska jobba i Stockholm onsdag och torsdag. Tur att pappan finns och tar hand om vårt gryn! Längtan hem kommer ju inte direkt att bli mindre...
 
Men från trista rader till något mer muntert!
 
PT Kvinna nr 2 landade hos våra prenumeranter igår! Spännande!!! Hoppas att våra läsare känner sig lockade av tidningen och finner inspiration till träning. Vi hoppas ju också att fler hittar vår tidning och så klart fixar en prenumeration. För vem vill riskera att bli utan ett ex? ;) Nästa vecka går den att köpa i handeln.
 
I nästa nummer får man följa med mig till Höllvikens Boxningsklubb... jädrar vilket träningspass! Har aldrig haft sån träningsvärk i hela mitt liv! Men det var också absolut det bästa och roligaste jag hittills har testat! Inför det numret kommer jag nog att lägga ut en liten film från min träningsmatch emot Höllvikens BK:s egna Pitbull, Tanja Karlsson... kanske? Jag åkte ju så klart på dyngstryk, men det bjuder jag på! :) Tack Ken Kvist (Höllvikens outstanding tränare!!!) som skickade filmen på ett USB till mig!
 
Nåväl, nu är det dags att förbereda sig för dagens möten och planera någon forma av träning kväll. Hm... undras just vad jag ska hitta på?
 
Trevlig onsdag på er och extra många tankar till min lilla Stina! Mamma kommer snart!
 
 

Träning, OS och Michael Bublé - vilka dagar!

Så är vår lilla mini-semester strax till ända. Så mysigt, så välbehövligt! Senast vi fick njuta så här helt barnfria var för snart 3 år sedan. Så tillfällena haglar ju inte över oss. ;)
 
Gårdagen började med ett besök på SATS globen. Vi fick ett sånt otroligt bra bemötande av personalen där!
 
 
Tusen tack för all service som vi fick de dagar som vi var och tränade hos er. Måste var ett av SATS bästa personal i repan - lätt! 
 
 
Vi körde inga gruppträningar igår utan körde egen träning. Johan körde ett styrkepass och jag körde intervaller på löpbandet så blev det lite pisk av magmusklerna av olika slag.
 
Efter träningspasset så tog vi oss in till stan och för en lunch på en Sportbar så vi kunde se hockeymatchen... OS-finalen mellan Sverige - Canada...
 
 
Mina intervaller hade tydligen tömt mina reserver för jag kände mig helt utmärglad och proppade i mig en hel hamburgertallrik i ett svep helt utan några större problem. ;)
 
Matchen slutade som vi alla vet vi det här laget med förlust. Trist...
 
Men, vår dag hade ju liksom bara börjat! Nu till det bästa och egentligen anledningen till våra dagar i Stockholm.
 
Konsert med Michael Bublé!
 
 
Vilken show han bjöd på! Vilken världsartist han är, otroligt duktig!!! Han kunde ju så klart inte låta bli att pika oss lite för förlusten i hockey... han kommer ju ifrån Canada...
 
Nåväl, nu ska vi avsluta våra härliga dagar med att avnjuta de sista timmarna tillsammans innan vi åker hem igen. Borta bra men hemma bäst, så är det!
 
4 dagar utan barnen... Hua!!! Mer klarar vi inte! 
 
 
Visa fler inlägg