Tummen å jag i Storstan!

2 dagars jobb i Hufvudstaden står på schemat.
 
Trevligt, intensitvt, 110 knyck och jävligt mycket folk! Fast jag har börjat lära mig att skärma av alla människor, jag har slutat att försöka hinna med och le och se mina medmänniskor i ögonen och vara en trevlig sådan tillbaka. Jag kan betrakta och fundera lite... framför allt i tunnelbanan.
 
Vart är dom på väg? Vad jobbar dom med? Vart bor dom? Hur ser deras familjesituation ut? Leker gärna lite med tankarna och försöker lista ut deras vardag. Jag gissar på att de kan läsa min, rakt upp och ner: "Bonnläpp från Jarse vilse i fastighetsvärlden".
 
Tummen å jag!
 
Äh, jag tror jag vinner i längden i varje fall! Det verkar så hos de företag som jag träffar. Jag kan avslöja mitt vinnande koncept:
 
Ja är mä själv! :)
 
Dessvärre har jag slarvat med "tum-gymnastiken". Varannan timme är det tänkt att jag ska ta av skyddskenan och göra en hel del olika rörelser för att senorna ska behålla sin böjfunktion. Det känns "så där" att hålla på och fippla med det där ute hos företagen...
 
Jag ska försöka ta igen det nu på hotellrummet.
 
Trevlig afton!
 
 

Härliga helg!

Gaaah! Just love them! Helgerna alltså. Jobba som en jagad ekorre på veckorna och så... hör man gong-gongen: FREEEDAAAG!!!
 
 
Helgen har varit riktigt innehållsrik! Farmor & Farfar gjorde oss ett mysigt besök för att gratta de födelsedagsbarn som vi har i vårt hus i januari - Stina & Pappan!
 
 
Sjävlklart så passar vi på att äta lite extra gott och dricka ett extra gott vin när de förgyller vårt hem.
 
 
Det är väl lagom passande att slänga in en bild på min fina tumme... strax under en bild med go mat? :) Jag fick hjälp av min svägerska att lägga om tummen igår. Så skönt att få lufta den lite... men det var sådär halvskönt efter själva rengöringen... dunkade rätt friskt. Hej värktabletter!
 
 
Den läker nog rätt bra ändå. I morse körde vi ett litet nätt crosstrainer pass och då sväller tummen fint efterpå.
 
(Nej, det hudfärgade grejset mellan mina ben är INTE en lös... utan skenan till min tumme!) ;)
 
För att spä på svullnaden lite extra, smällde vi till med lite MRL efter crosstrainern.
 
 
Ann-Chatrine vart medlurad. Jag vet att hon blev överlycklig för det!
 
 
MRL-passet hade faktiskt ett annat syfte också än att köra skiten ur våra kära vänner och bekanta, vi är några instruktörer som skall hoppa in för Anna och köra MRL när hon ska vara hemma med sin lilla bebis.
Susanne är en av våra instruktörer som kommer att köra MRL framöver!
 
 
Anna gravid i 22:a veckan kör bokstavligen slut på oss alla! Hon hade fixat en fantastiskt bra utbildningsdag med superbra material. Herre Gud vad människan imponerar! Jag körde så mycket jag kunde utan att riskera läkningsprocessen för mycket.
 
 
Vi hade både praktisk utbildning och teoretisk. Vid den sistnämnda passade vi på att VILA våra ömma muskler lite extra.
 
Eftermiddagen/kvällen bjöd på helt andra aktiviteter!
 
 
Surfplattor, Nintendo och andra databaserade spel uppehåller dessa två yngel rätt friskt! Så därför packade jag ihop barnaskaran och tog en sväng...
 
 
... på bio! Stinas premiär! Hon behövde också lite annat och lite luft eftersom hon har hållt på och hostat lungorna ur sig halva natten. Krupp. Nu har vi medicinerat rätt friskt hela dagen och kvällen och hoppas att det inte blir värre till den kommande natten!
 
 
Popcorn och smaks hör liksom till!
 
 
Nu ska mina änglar strax göra kväller. Jag tror dom är rätt nöjda efter dagens mys.
 
Själv styr jag kosan till Gävle sjukus imorgon för återbesök med tummen och ny omläggning.
 
Trevlig söndagkväll på er!

Sponsrad av LZ Sport i Bollnäs! :)

Idag fick vi fint besök på kontoret!
 
Stinas dagisfröken ringde och frågade om det var okej om de åkte in till Ljusdal en sväng eftersom de var bara två friska barn på dagis idag, Stina och Joar.
 
 
Självklart. Jag föreslog dessutom ett studiebesök på mitt kontor också. Så jag trollade fram chokladbollar och lite saft. Så bad jag killarna på distribution att slå på en maskin, vilken som helst bara den lät och rörde sig!
 
 
Joar sa inte många ord under besöket. Han var rätt imponerad av alla maskiner och nya saker. Stina var däremot lite hemtam och kaxig, berättade snabbt för Joar att detta minsann var HENNES MAMMAS jobb och att hon hade varit där MÅNGA gånger! Men samtidigt höll hon handen på Joars lår, så han inte skulle ramla ner; "Passa dig Joar, det är högt här!"
 
Joar är 1 år yngre än Stina (fyller 3 på söndag - GRATTIS!!!) så hon känner tydligen ett visst ansvar. :-)
 
Efter studiebesöket fick de små strosa vidare på sitt äventyr med sina fröknar, "Halena" och Emma, som tog dem på den lokala pizzerian. Snacka om lyxig dag på dagis!
 
Mot kvällskvisten knackade det på Bergvägens 51:s dörr.
 
Homedelivery!!!
 
 
Bästaste grannen Carro, dyker upp med snyggaste träningsdojorna ifrån LZ Sport i Bollnäs. (För övrigt grannens arbetsgivare!) Snacka om service!!! Stlk 36 och allt!!!
 
 
Måste ju visa det här linnet också ifrån Dcore, också levererat av bästa grannen Caroline ifrån LZ Sport i Bollnäs. Jordens skönaste material och riktigt snyggt också! Ni skulle bara se baksidan... jag får ta en bild vid ett annat tillfälle!
 
 
Gissa om man blir sugen att träna nå mindre nu när man får nya snygga skor??! NOT! Men kanske att jag kan ta ett litet försiktigt pass på söndag. Hur som så har jag lovat att komma och peppa mina adepter och se till så att de hittar formen. :-)
 
Tusen tack Carro för all service! Fler beställningar kommer!!!
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg