Hä ä väl dags å blogga dårå

Idag började jag dagen med en löprunda. Fan! Det gick tungt som satan. Varför då??? Trist... Men efter ca 5 km vaknade mina ben och jag drog ut löpsteget, mest på pin tji för att de j-vlarna skulle springa som vanligt! Jag hade förmodligen för lite energi i kroppen, eller så var det väl något annat som inte stämde. Men det är himla retfullt när det går så där tungt och jag liksom får kämpa och slita. Jag får hoppas att benen känns lättare imorgon.

I eftermiddag ska "Paris" och jag till stallet. Vi har lyxat till det lite och hyrt en varsin pålle heeela helgen! Hon har hyrt en med 2 meter ben och jag har hyrt en som har 30 cm ben. Don efter person? Ska se till att ta lite bilder och dokumentera lite ifrån våra dagar i stallet. Det är verkligen en skön avkoppling för kropp och själ.

På lördag är det kalasdags för Bästaste Ester. Då kommer det 9 vilda 7-års tjejer med kalasförväntningar. Jag får se till att infria dessa.

Räkan sover just nu, men det är nog "just före". Vi var till Hudik igår för återbesök på Barnkliniken. De tog ju en massa prover sist som vi skulle få svar på. Jag drar ihop allt de sa till att bara tala om för er att lilla Räkan ska genomgå en biopsi på tunntarmen. Så. Punkt slut.

Näe, men det här duger ju inte? Har en massa "borde" & "måsten" att ta i tu med.

Så - iväg med mig nu!

10 saker du inte visste om mig

Nu är det dags! Ja, jag har ju studerat en del bloggar och har gjort tappra försök att liksom "hänga med". Men här kommer i varje fall en sån där lista...

10 saker ni inte visste om mig:

1. Jag kan skriva spegelvänt lika snabbt som man skriver rätt.

2. Jag har bott i Mariestad (delvis).

3. Jag har haft dreads (hemmagjorda med riktigt klister!!!).

4. Har blivit knockad på en festival i Sala.

5. Har varit leadsinger (mohahaha) i ett dansband en kort, kort period i Västerås.

6. Har varit till "The Caribian 2 ggr" och seglat mellan öarna i Grenadinerna.

7. Har fått Sthlms brandkår att dyka i Stlms Ström efter min plånbok. BRAGD!

8. Har brutit benet när jag ramlade ner i en brunn.

9. Har sovit på Widéns Trä (byggvaruhandel i Sala) för 1000 år sedan.

10. Måste "gnussa" mina fötter innan jag somnar.

My best friends!

Här är dom, mina bästa vänner! Åh, vad jag gillar dom!Nu har de gjort sitt för idag. Ett härligt pass men en del "surbackar". Förhoppningsvis får jag ihop det med tiden så jag hinner ett pass imorgon igen. En härlig dos med goa, smaskiga endorfiner får man som belöning.
En billig drog!
Visa fler inlägg