Välkommen 2011 med alla möjligheter!

Idag har vi firat julafton - igen! Massor av paket och härliga ungar! DET ÄR JUL DET!!!Mellantjejerna började morgonen med att stoppa lillesyrran i en låda för att hon inte skulle sno all lego för dem. Lillesyrran fann sig i sin lott... för stunden.Sedan var det nyårs-tvagning med tvålbubbelblåsning i duschen! Jösses, vad vi skrattade gott. Vilka tokiga ungar! Det kan låta som om man har stuckit 100 nålar i dem så fort man ska tvätta håret på dem, men att ÄTA schampo för att kunna "prata bubblor", ja då är det annat ljud i skällan, minsann??!Ebba är nyvaken men paket sugen! GIVE ME SOME PRESENTS!!!Den här bilden är till mormor; Så här såg han ut när han fick paketet av Ebba. Lycklig och glad, precis som vi misstänkte. Skivan rullade ett par varv faktiskt... Torleifs... MUMS!Stina; "Schtina älkar pet!"Bäst av allt var nog ändå överaskningen på övervåningen! Vi hade gjort iordning en scen, riktiga micar med förstärkare, trum-maskin, keyboard, spotlights, disco-kula, en rullande garderob med utklädningskläder!Det var bara att välja och vraka vem av alla idoler de skulle vara. Biljettförsäljningen gick varm och showerna likaså.Sedan svidades det om för NYÅR!!!Vi snodde ihop den klassiska nyårsmenyn: Skagentoast, Oxfilé, marängswiss.Efter varmrätten och innan efterrätten så begav vi oss till Fam Olsson-Lundgren för lite raketsmälleri.Där var alla de andra. Wilmer m familj, Albin m familj, Wille m familj och så dundrade vi in med raketer och allt!Barnen OCH vi vuxna tyckte att det var ett trevligt tillfälle att träffas en sväng..."Alla på en gång, ingen panik!"

Ja... nu sitter vi ihopkrupna i soffan framför "Skansen" och inväntar tolvslaget. Barnen har hållit sig vakna och vi väntar med Pommac och stora ögon på fyrverkeriet.

Gott Nytt, mina vänner! Nu ser vi fram emot ett nytt underbart 2011!

PLUMP!!!

Det här är något som borde upplevas av de som inte fått uppleva detta tidigare. Jag ska göra ett försök att beskriva denna upplevelse för Er, men jag förvarnar er redan... det är svårt att återge känslan, allt tok och alla galna kommentarer.Det här kortspelet är något som levt som en tradition i vår familj länge. Vid alla högtider, semestrar etc så spelar vi Plump. Huvudpersonen i detta sällskapspel är...TADAAAM!!! MORMOR!!! Att spela med henne är fanimej värre än Rysk rollette! Man tror att man har läget under kontroll, har räknat sticken ordentligt... sen smaschar hon till och säger; "FEM!!!" ... på skitkort??!Så raserar allt! "Hur fan tänkte du nu??!"

"Ja... ja, men... alltså?!"Under kvällens omgång upptäckte jag till min FASA att mitt egna kött och blod i form av Ebba, är stöpt i samma form som mormor. Hon spelade också ett HELT ANNAT SPEL??!Men jag kan lova Er gott folk, om Ni någonsin får chansen eller frågan, att få spela Plump med våran mormor, tacka ja! Det är en upplevelse utan dess like!

Tack, Mormor för att du delar med dig av ditt tokiga JAG!

Moster Martina & kusin Emilija!

Idag spenderade vi lite tid med min bästaste lillasyster Martina och lilla Emilija! Man blir alltid lika glad av att träffa dom. Martina har ungefär lika sjuk humor som jag och mina döttrar, vilket underlättar det hela!Vi intog en smarrig lunch i Gallerian i Sala. Stina fick en egen sallad. Det är tamejtusan lättare det med rena produkter, än att försöka få dem att leta fram något mjölkproteinfritt. Ska det vara så svårt??!De har en sån där braig salladsbuffé där du själv pekar ut dina ingredienser.Mmm! Smarrigt värre. Sen tipsade Martina Ebba att ta någon sliskig latte av något slag...
"Men den är jättegod, det smakar jul!"
FÖR BÖVELEN!!! Ca 18 sockerbitar, 7 olika kryddor toppad med grädde. INGET FÖR MIG!!!Lilla Emilija smaskade i sig sin clementin ungefär lika fort som man blinkar. Sen blev det russin och kex...Vi hann ju med lite shopping också. Ester handlade lite nyårs-glitter-hår-grejor till henne och Malin. Fast Stina visade malligt upp prylarna för kusinen som om det var HON som hade shoppat...

EBBA TIPSAR:Några av Ebbas favoriter...JAAAA!!! Äntligen! Ole Ivars!!! Som hon väntat!!!Systrarna Carlsen. Man kan skymta dragen...Det blir på tok för sällan som vi träffas! Men när vi väl gör det, så har vi så förbenat roligt!

Tack för stunden idag, systra Mi!
Visa fler inlägg