Home sweet home!

Å så underbart att komma hem. Det är verkligen så sant som det är sagt; "Borta bra, men hemma bäst!"
 
Jag har frusit skiten ur mig i Skåneland. Satan vad kallt det är där!!! Det liksom blåser rakt igenom märg och ben. Men jag har haft mycket bra och givande dagar!
 
Men att få komma hem och riva av ett Bodystep pass kl 07 en fredagmorgon slår högt!
 
 
Tappra och träningssugna deltare som vill kicka igång fredagen med att väcka upp kroppen till bra musik samtidigt som man tankar energi och endorfiner.
 
 
Det gjorde min sargade kropp gott att få en genomkörare direkt på morgonen. Det var stelt och sliltigt att komma ur sängen med denna träningsvärk som Kent Kvist & Madelene Ahlgren i Höllviken bjussade på. Jag är ju så klart tacksam för att jag vet att jag lever... :)
 
I skrivande stund kör jag en combo, förenar nytta och nöje. Lite jobb i knäet och ett frisörbesök. 
 
 
Man är bra fager innan... ;) Tänkte snoffsa till mig lite. Känns som om det inte var en dag för tidigt!!!
 
Trevlig helg på er!
 
 
 

Malmö levererar!

Vaknar på tok för tidigt! 03:52. Jag försöker verkligen somna om, men lite rastlös (jag måste vara sjuk??!) och fortfarande med ett lyckorus i kroppen, så ger jag vika och går upp. Jag har ju ändå en del jobb att sammanfatta sedan gårdagen.
 
Det värker lite i min kropp, men förvånansvärt lite med tanke på gårdagens träningspass... 2 tim hårdkörning utan dess like!!!
 
 
Som vanligt så lyckas jag pricka in så att väderGudarna ska retas med mina flygnerver lite extra...
 
 
Va??! Detta är vägen ifrån Sturup in till Malmö... Behöver jag berätta att Skåne är ganska platt? Finns liksom inget som tar emot när det blåser. Att landa i det här känns utan att jag överdriver. Om jag är nervös för dagens flight hem?
 
Behöver ni ens fråga??!
 
Gud vare med mig...
 
Nåväl, jag får leva på mina minnen ifrån gårdagen. Dagen spenderades med att göra en massa nytta. Fina affärer kunde slutgöras och nya påbörjas. På eftermiddagen så böt jag om ifrån kostym till träningskläder för en dejt med ett helt fantastiskt gäng i Höllviken!
 
Jag ska erkänna att jag inte alls hade några positiva förväntningar.
 
 
Jag ska inte avslöja för mycket eftersom min upplevelse kommer att gå att läsa i PT Kvinna nr 3. Men det var något som hände. Jag är helt frälst och jag kommer att vara avundsjuk på alla i klubben som kommer till träningen ikväll. Jag kommer att sakna alla de underbara människor som jag träffade igår.
 
Det är tur att stelheten i mina muskler och blåmärkerna sitter kvar några dagar till så att jag hela tiden blir påmind.
 
Tusen tack för en helt FANTASTISK upplevelse!
 
Och för träningsvärken...

Sköna Söndag!

Jösses... håll i hatten nu mina vänner men... jag låg och mös i sängen och slötittade på TV4morgon till 09:34!!!
 
Jo, det är HELT SANT!!! Och ja jag vet!!! T o m jag blir lite orolig över mig själv. Ännu mer när jag hör mig själv säga att det var lite mysigt... Rackarns. Det går utför... ;)
 
Nåväl, efter lunch skickade vi iväg den ena "mellisen" på kalas till Hudiksvall. Bowling med bästa polarn Ellen. Vi andra hoppade i slalomutrustningen och tog några åk i backen. 
 
 
Perfekta förhållanden. Okej, saknade lite sol då, men annars -6 och svaga vindar. Ester lurade upp mig i korgliften idag. Premiär. Men det räckte med att jag kom över min höjdskräck en gång, sen körde vi gärnet i Himlabacken! Riktigt bra före! 
 
 
Lagom mycket folk, inga köer just. Johan och jag böts av så en av oss åkte med Stina i Knattebacken medan den andra fick åka lite "vuxet" med Ester. Härligt!
 
Sen var det dags för det som våra mellantjejer väntat på hela veckan!
 
 
Deras träning på "mammas" Citygym ;)!
 
 
Så underbart för dem! Superbra träning och superbra intruktörer så klart! Anna, Madde och Johanna fångar verkligen barnen och alla barn er ut att gå in för detta till 100% Varje söndag kl 17:30 är det Born to Move och det är en gruppträning för barn mellan 9-12 ifrån LesMills. LesMills=Kvalité!
600 spänn per unge och termin. Men det är det värt! Att se glädjen i tjejernas ögon är värt mer än så! 
 
 
Stina och jag tassade ut till gymmet en stund medan tjejerna körde sin träning. Jag passade på att köra biceps, triceps och mage. Stina vill ju gärna vara med... 
 
Det ska börjas i tid. ;)
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg