Stina alias Räkan

Igår var det en tuff dag för vår lilla Räka. Men hon var så duktig! Började morgonen på fastande mage ganska glad till en början. Men så när hungern blev för stor var det tufft. Vi läste många böcker, tittade på Teletubies, lekte med ballonger, men det hjälpte föga."Emlad" och klar. Bedövningssalvan är på plats inför kanylen.Vi blev så väl omhändertagna när vi kom till sjukhuset. Allt var förberett och klart. De hade bäddat i en vagn och gjort iordning ett rum med TV och DVD, gosedjur och andra leksaker.
Här är kanylen satt och Räkan har en tids återhämtning innan själva ingreppet skall ske.Lilla, lilla Räkan... inte alls lika morsk och glad efterpå. Men det gick jättebra och läkaren var väldig nöjd med resultatet. Nu skickas den lilla biten tunntarm till Umeå för analys. Jag tror inte för en sekund att hon är gluten-allergiker. Men det är väl bra att de kollar så vi vet att de INTE är så. Hennes mjölkprover hade gått ner också så vi skulle få prova att provocera henne lite försiktigt från och med igår. Det gick "sådär". Dagen idag började inte så bra, förmodligen ett resultat av gårdagen. Vi får vara lite mer försiktiga tror jag...

Men nu är det över! Nu ska vi bara leva Rövare, busa och ha kul för hela  slanten i helgen!

Trevlig helg på er alla!

Nervös

Imorgon är det dags för Räkans tunntarmsbiopsi. HUA! Jag kan inte låta bli att gruva mig. Det är ju så ynkligt när de är små. Hon ska vara fastande från kl 04 imorgon bitti. Det blir ju en intressant upplevelse. Kl 08 ska vi vara där, "emlade" och klara. (Bedövningssalva på ovansidan av händerna)
Det går säkert bra. Det är ju ingen jättemastodonoperation som hon ska genomgå, men det hjälps ju inte. Det är i alla fall gruvsamt. Skitsamma om det är ett litet skrubbsår som är orsaken till det onda när de små liven gråter. Man vill ju inte att ens barn ska ha ont och lida.

Giv mig styrka!

Work-out med Paris!

Här delar Paris med sig av sitt hemliga träningspass, hur hon håller kroppen i trim:"Det gäller att värma upp ordentligt och tänka på både outfit och utseende - samtidigt!""Koordinationen är också viktig. Ben OCH armar på samma gång kan vara tufft. Men man får ha tålamod och ge det lite tid."
Paris avancerade denna övning också inför detta rep, och körde även BAKLÄNGES!!!"Det gäller att göra alla rörelser på rätt sätt och veta syftet med träningen, vad man vill få ut av den och vilka muskelgrupper som man ska träna.""Man ska inte tänka på att attackera styrkemaskinerna med våld, utan mjukt inta positionen för att få ut mesta, möjliga träning."

Träningen tar inte mer än... en rap och två brakskitar. Så håller du dig i form, ända till nästa gång!

Vänliga hälsningar
/Paris
Visa fler inlägg