Team Judit & Judit med "Fusk-Karin".

Onsdag och dags för Team Judit & Judit-träning. Idag hade fd Fräsen, vår nya Judit alias "Bruno" (Therese har ju färgat bort sin "Fräsfärg" och är numer omdöpt till Bruno) bjudit in en gammal vän. Vet inte om de är så bra vänner egentligen... Jag menar, bjussar man sina vänner på ett mördarpass med Schäfer-katten för att vara schysst? Gör man så?

Aja, inte vet jag... :-)
Bruno (fd Fräsen) stolt och slut efter att ha utmanat sig själv i roddmaskinen. 5000 m på 23:54 minuter!

"A.. fan.. det här ska jag fan tala om för Jon ja... han kommer aldrig tro mig han e! Du måste fan ta en bild på displayen så jag har bevis. Jäla... fan va bra ja är!"Så - SER DU NU DÅ, JON??!
Brunos (fd Fräsen) kompis (?) Karin fick köra på crosstrainern. Vad jag förstår så är hon också en tapper nyfrälst, träningsfreak som har tappat bra många kilon och omvandlat dessa till annat än fett, nämligen muskler!

Bra där, Karin!Schäfer-Katten står och spänner sig lite.... bara för att, liksom... :-)Å hej! Å hej! Å hej Jennifer Lopez-stjärten!

Tant Gul, Tant Grön och Tant Vit kör så svetten lackar!För att skingra smärtan i gluteus maximus, så kunde man ju sjunga på Loreens Euphoria...

Judit (Hanna Svensén) sjunger hellre än bra. Se bara hur Bruno lider, inte bara av smärtan i rumpan...Vi döpte Karin till "Fusk-Karin" för att hon maskade lite när det blev till att orka åtta till!

Nej då, hon kämpade bra som bara den! Hoppas att du hade kul och att du vågar träna med Team Judit nästa gång du är hem!

Stolt storasyster!

Jag måste få skryta lite över min lillasyrra, Martina!

Hon är så jäkla duktig och har nått ett fantastiskt resultat (so far...)!

På ca 1 månad har hon minskat 10 cm, TIO CENTIMETER !!!! runt midjan och 5 cm på rumpan!

Hatten av för dig, sis!

Jag har coachat henne via mail eftersom vi bor ca 30 mil ifrån varandra. Hon är duktig och plikttrogen och skickar sina veckorapporter varje vecka. Hon redovisar varje dags matintag och träning i sina mail, vilket gör att hon själv också får en väldigt tydlig överblick av sin träning och kosthållning.Under flytten till syrrans nya lägenhet tidigare i vår så hittade vi några gamla träningslinnen lååååångt inne i garderoben. Synd att storasyrran råkade vara på plats just då... :-)

Jag ska tillägga att hon jobbar som sjuksköterska och ofta nattetid, det gör det hela till en större utmaning än för de allra flesta normalt dödliga. Framför allt när det gäller matintaget!Jag har dessvärre inte lyckats övertyga min lillebror om ett hälsosamt leverne som innefattar träning och bra kost. Den dagen kanske kommer?

..... nä.Fortsätt kämpa syrran och grattis till dina fina resultat!!!

Kom ihåg veckans utmaning: I.N.T.E.R.V.A.L.L.E.R!

Puss & Lycka till!

Härliga helg!

I helgen var det den STORA Konfirmationshelgen för Ebba! Så därför hade vi mormor, farmor & farfar på besök. Trevligt, trevligt. Det bästa av allt är att vi får låna mormor några dagar till i veckan som kommer! MYS!

Inför Ebbas konfirmation så hade hon bokat upp husets frisör - moi! Jösses!!!Men jag fick MVG av flickebarnet her self...... tur för mig, annars hade man lika gärna kunnat blivit skjuten i gryningen! ;-)För en annan är det inte lika märkvärdigt, eller snarare det är inte så mycket att göra åt. Man får nöja sig med det som är. Ett hårspänne i sidan ba och så iväg! KLART! Ingen kan klandra mig för att ägna timmar i badrummet framför spegeln i varje fall! :-)Världens finaste Ebba! Jag är så stolt över den du har blivit, jag är så stolt över den du är. Så fin och äkta! Ett hjärta större än de flesta och så otroligt trevlig och artig.
Att få vara en del av ditt liv är stort och DU är en gåva! Tack för att jag får vara med på din resa genom livet!Morsdag började på ett av de bättre sätten, en morgonpromenad med Yosh i skogen. Alla dofter, alla fåglar som sjunger och den spirande grönskan. Det är då bra vackert i Sverige!Dagen har spenderats i solen, bland det bästa jag vet. Att äntligen få slippa frysa är ju hur ljuvligt som helst. Och vilket väder vi har??! Fantastiskt!Jag har fått vackra blommor och paket av älsklingen min...... handplockade blommor med massor av kärlek av de mindre barnen. Ett otroligt vackert armband av Ester som hon har egenhändigt gjort.

Tack mina älskade ungar! Jag är en mycket stolt och mallig mor på morsdag och alla andra dagar på året!

Jag älskar er härifrån till evigheten!
Visa fler inlägg