Stina alias Räkan

Igår var det en tuff dag för vår lilla Räka. Men hon var så duktig! Började morgonen på fastande mage ganska glad till en början. Men så när hungern blev för stor var det tufft. Vi läste många böcker, tittade på Teletubies, lekte med ballonger, men det hjälpte föga.



"Emlad" och klar. Bedövningssalvan är på plats inför kanylen.



Vi blev så väl omhändertagna när vi kom till sjukhuset. Allt var förberett och klart. De hade bäddat i en vagn och gjort iordning ett rum med TV och DVD, gosedjur och andra leksaker.
Här är kanylen satt och Räkan har en tids återhämtning innan själva ingreppet skall ske.



Lilla, lilla Räkan... inte alls lika morsk och glad efterpå. Men det gick jättebra och läkaren var väldig nöjd med resultatet. Nu skickas den lilla biten tunntarm till Umeå för analys. Jag tror inte för en sekund att hon är gluten-allergiker. Men det är väl bra att de kollar så vi vet att de INTE är så. Hennes mjölkprover hade gått ner också så vi skulle få prova att provocera henne lite försiktigt från och med igår. Det gick "sådär". Dagen idag började inte så bra, förmodligen ett resultat av gårdagen. Vi får vara lite mer försiktiga tror jag...

Men nu är det över! Nu ska vi bara leva Rövare, busa och ha kul för hela  slanten i helgen!

Trevlig helg på er alla!
#1 - - Helene:

Lilla Räkan då´...Ha nu en riktig MYSPYSHELG// Kram

#2 - - ebba =):

hälsa stinis från mig massa pussar och kramar!

OCH DET STAVAS TELETUBBIES!!!!!! med TVÅ b!

#3 - - tiildaaaaaaaaaaa:

hej.

tur att det har gått bra då.

men hon såg inte speciellt pigg ut påsista bilden.

krama sötfisen från mej. kram <3