Mässförberedelser. Höga Kusten Game Fair 2016

Nu är det full fart! Allt annat som inte rör mässan finns för tillfället inte. Det får liksom inte plats. Alla jobbar. Stora som små...
 
 
 
Dagarna börjar i ottan med samling runt Farmors köksbord. Liknar mornarna vid jakten fastän nu har vi helt andra saker att planera och gå igenom.
 
 
"Mellisarna" har jobbat så himla bra alla dagar. Idag fredag, kommer uppgifterna att bestå i att förbereda Kiosken som de ansvarar för. De tycker att det är hur stort som helst.
 
 
 
 
Farmor är vår alldeles egna "Nanny" och är världsbäst! Perfekt med 4-hjulingarna nu när Stina inte tar sig fram så lätt.
 
 
Det är från idag som det smäller till ordentligt. De flesta utsällarna kommer under dagen och skall förbereda och sätta upp sina tält. Allt som inte är klart hittills måste vara klart ikväll/natt för imorgon öppnar vi portarna till årets mässa! 
 
 
Jag är rätt säker på att vi inte kommer komma i säng före 01-02 i natt. Vi har väl inte kommit i säng så mycket tidigare än midnatt någon av dagarna.
 
 
Näe, hörni. Det här duger inte!
Nu har jag haft en liten paus med att uppdatera Facebook, blogg och andra administrativa uppgifter. Nu är det dags att kavla upp ärmarna för att jobba med kroppen.
Om ni tycker att jag är svår att nå.... gör ett nytt försök på måndag i stället. ;)
 
Önska oss lycka till nu och håll tummarna för en härlig mässa, bra väder och många besökare!
0 kommentarer publicerat i Mässa
Taggar: Familj, Höga Kusten Gamefair, Jaktmässa