Morsdag!

Jag måste säga att jag var ganska duktig idag. Jag lyckades sova till strax före 7 och låg kvar i sängen till strax efter. Det är bra för att vara jag. Det är ju morsdag så jag måste ju liksom få passa på att ta lite sovmorgon.
HA HA HA!
 
 
Mina urgulliga döttrar kom med frukost på sängen och berättade i nästa andetag att jag skulle få spendera dagen som jag själv ville.
Oj... svårt!
Man vill ju så mycket. Jag har också så svårt att vara egoistisk och liksom bara tänka på mig själv. Det känns lite fel att göra något helt på egen hand när man är ledig och kan umgås med barnen. Men både man och barn insisterade att jag skulle passa på.
 
Hm... Jag gjorde något ovanligt... (hahaha!) jag åkte på gymmet. ;)
Jag tog med mig den stora dottern och vi körde intervaller fast av olika slag. Hon på löpbandet och jag på cykeln. Detta plussades på med lite strykeövningar.
 
 
Efter gymmet fick jag ändå göra något som jag verkligen gillar (förutom träning), umgås med en av mina döttrar och ha lite extra kvalitétstid på Mobackes Handelsträdgård.
 
 
 
Det är så himla trevligt vid Mobackes Lilla K!
Det kan jag rekommendera varmt!
 
 
Det bidde lite plant och piff.
 
 
När vi kom hem ifrån Bollnäs, Ebba & jag, fortsatte uppvaktningen. 
Jag som var så tacksam för frukost på sängen och en dag att göra vad vill.
Ett par jättefina ljuslyktor ifrån Iittala av Ebba! <3
 
 
Johan hade lagat oxfilé med hasselbackspotatis och kantarellsås!
 
 
 
 
Så blev jag ännu mer uppvaktad av barnen! Ester har dessutom gjort en jättefin grej åt mig på slöjden. Jösses, vad detta värmer ett modershjärta!
 
Så grattis till alla er mammor världen över på morsdag!
Tänk vilken gåva att få bli älskad av barnen, att få gåvan att bli förälder - mamma!
Lyllo mig! :)
Visa fler inlägg