Hur har det gått för Princess?

Förra veckan var vi ner till Uppsala för att träffa Stinas doktor och få en liten lägeskoll på hennes Perthes och läkningsprocess. Det är många som undrar hur det har gått. Jag blir så varm i hjärtat av alla fina meddelanden och omtänksamma människor i vår omgivning.
 
 
Den opererade och sjuka höften (vänster) läker på om än i sakta gemak. Tanken var att man skulle operera bort järnskrotet som håller höften på plats nu i höst, men man väntar med det fram till våren istället. Någon gång under februari/mars är tanken att man ska göra det istället.
 
 
Däremot har hon börjat klaga på höger sida nu vilket gör att man kommer att röntga den var tredje månad för att se hur den utvecklar sig och om den drabbas. Det finns en 30% risk.
 
 
Det positiva är att hon den här vintern får åka slalom!!! Som de flesta vet, bor vi nedanför slalombacken här i Järvsö. Alla hennes syrror åker slalom (förutom Ebba), alla kompisar åker slalom. Hon kunde inte åka en enda gång förra vintern. I år får även hon vara med!
Hon kanske inte klarar mer än ett eller två åk, men det är ju själva grejen att hon får åka! Hon får göra det hon känner själv att hon orkar och klarar av!
LYCKA!
 
 
Nu håller vi tummarna för att höger sida ska klara sig.
Nu håller vi tummarna för att hon ska slippa ha så himmelens ont.
Nu håller vi tummarna för en snörik vinter med massor av snöbus och roligheter!
 
Visa fler inlägg