En sammanfattning av Höga Kusten Game Fair 2014

Egentligen är jag lite för trött för det här. Men eftersom jag blev väckt för en kvart sedan med frågan; "tyckte du bilderna blev bra rå?", så är det väl bäst att jag uppdaterar både är och på vår Facebooksida. ;) Johan hade nämligen lagt upp några nya bilder i Dropbox som jag bad om imorse...
 
 
En mingelbild inne ifrån Mässområdet som på något sätt ändå ger en liten bild över ur mycket folk det var på lördagen. :)
 
 
Jocke Smålänning är en återkommande programpunkt som drar en stor publik. För er som inte känner till honom, så är han en otroligt skicklig skytt som kör en skytteshow utan dess like!
 
 
Dessutom är han en mycket trevlig prick även utan bössa! Men skyttemässigt är han en av mina idoler. Jäklar om jag kunde hantera hagelbrakaren på det viset... 
 
 
Caruso var också på mässan och visade upp sina färdigheter. Denna snygga herre är nämligen far till vår Yosh. Det är lika frustrerande varje gång att se honom tillsammans med Kenth och Anette... Han liksom... ja, ni vet gör precis som man ska. Yosh... gör ju allt som man INTE ska. Men en vacker dag... ;)
 
 
Mina fina tjejer testade på bågskytte på söndagen. Jösses, vad duktiga de var. Ester tar i för Kung och Fosterland och träffar vargen precis i hjärtat!!! 
 
 
Malin gjorde detsamma! Herre Gud??! Nu vill mina troll börja på bågskytte. Ja.. jag får väl undersöka om vi har något sådant här i krokarna...
 
 
Daniel Engellau, en av kockarna ifrån tv-programmet Köksmästarna, var ju också med och hade matuppvisningar. En mycket trevlig kille! 
 
 
Idag har Jonas, Ebba och Stina levererat glassbilen tillbaka till sitt garage i Sundsvall. 
 
Så, nu orkar jag faktiskt inte mer för stunden. Men jag hoppas att ni fått en liten bild av hur kul vi har haft det? Nu blickar vi framåt och tar nya tag (först lite semster nästa vecka) inför nästa år.
 
Puss och Godnatt!
Visa fler inlägg