Julafton nr 2!

Morgonen började i skidspåren i Harsa. Ebba & Jonas var vår backup hemma så Johan och jag kunde få träna tillsammans. Här skiftar det i grader, i söndags var det -13 när jag åkte och frostmustaschen var ett faktum. Idag var det på nollan och det kändes! Jädrar vilken skillnad det var. Det gick trögt som bara den i spåren. Jag har ju inte vallat på något annat sätt utan kör på tejp. Eller jag och jag... jag är helt turfri när det gäller valla...
 
 
Men trots tröga skidor så åkte jag nästan 2 mil på 1:39! Va fan liksom??! Kanske att jag till slut får till det med tekniken? Det finns ju en liten möjlighet i varje fall. Jag gissar på att ju mer jag gnetar och gnor i spåren så borde ju det bli lite bättre. Det borde verkligen göra skillnad. Det är min plan i varje fall. 
 
Idag är det lite julafton hos oss. Eller ganska mycket egentligen. Normalt sett så brukar vi fira på nyårsaftonen när de stora barnen inte är hemma på julafton. Men ... Tomten bestämde sig för att komma 1 dag tidigare i år. (I själva verket kunde inte mamman och pappan vänta längre)
Så strumporna var stoppade med morgonpaket och förmiddagen spenderades i backen där mellisarnas slalomutrustning uppgraderades. 
 
 
Ester fick sig ÄNTLIGEN ett par Twintips skidor, medan Malin nöjde sig med nya slalomskidor. Det var en hel del folk i backen idag...
 
 
... så The Princess of Bergvägen ledsnade och dissade backen. Vi tog därför fram diverse åkdon här hemma istället. Mellisarna lämnade vi kvar eftersom de ville glida på den nya utrustningen så klart, kö eller inte!
 
 
Det är inte fy skam det heller!
 
 
Så kom Tomten till Bergvägen!
 
 
Alla i familjen har tydligen varit otroligt snälla i år! Vilka julklappar!!! T o m Yosh fick ett jättepaket! Kolla in rimmet som Malin skrivit. HA HA HA!!!
 
 
Han älskade sin julklapp! Lite styrigt blev det för honom när han skulle gå "hem till sig". Vi skrattade gott åt hans bestyr att få in det i hans bur.
 
 
Mina älskade...
 
 
Ha ha ha!!! Jag fick en Selfiepinne av Jonas! 
 
 
Det här vackra halsbandet fick jag av min älskade! En kärleksknut. :) 
 
 
Gissa om vi har roligt med den där pinnen...
 
HA HA HA!!!
Visa fler inlägg