Jullovet fortsätter!

Lite synd att vi inte har fått mer snö... de flesta av julklapparna har ju liksom gått i vinterlekens tecken... 
 
 
Esters nya slalomhjälm, brillor och täckbyxor fick trots tunnt snötäcke invigas i backen på juldagen!
 
 
Det gick ingen nöd på oss. Föret var helt okej med tanke på omständigheterna. Tjejerna har inte så höga krav och de spenderar sina dagar i backen från morgon till kväll! :) Lyxigt när vi bor så nära!
 
 
Stina fick också en EGEN utrustning av Tomten. Det roliga var ju när Tomten hade delat ut alla paket och Stina fått sin hög så utbrister hon:
 
"Åh, Herre Gud vad snäll jag varit då??!" 
 
HA HA HA!
 
 
När vi inte är i backen så spenderar vi en del tid i träningskläder. Tidiga morgnar på gymmet gör gott!
 
 
Ebba har blivit riktigt start och DUKTIG!
 
 
Själv har jag trappat upp löpningen ganska mycket från ett ganska långt uppehåll p g a skador. Känns skönt att vara på banan igen. Jag ska försöka att springa måttligt och ta hand om min kropp, ge den lite vila och bra kost så håller den förhoppningsvis lite bättre inför kommande utesäsong...
 
När smakar det bäst med lite mat om inte efter träning? Och om man dessutom gör det i trevligt sällskap så blir det ju ännu bättre!
 
Kusiner och farmor o farfar, farbror Peter och faster Ullis. Mysigt!
 
 
Det var flera i gänget som mös och fick uppmärksamhet. ;)
 
 
Lilla Signe är så himla förtjust i Yosh och Yosh i henne. Han är så himla go och försiktig så fort hon är och hälsar på. Som om han vet hur stor och klumpig han är så liksom lägger hans sig ner och väntar på att hon kommer till honom, försiktigt puttar han lite med nosen och vill att hon ska klappa honom eller ge honom benet. Det är något särskilt med kontakten mellan små barn och djur.
 
 
Så - nu har ni fått ett litet smakprov ur vårt jullov. Hoppas att ni har ett minst lika trevligt som vi!
 
God fortsättning!
 
 
 
 
Visa fler inlägg