Kontraster!

Jag måster erkänna att just nu saknar jag faktiskt inte gymmet så väldigt mycket... man får träning så det räcker genom gediget kroppsarbete!
 
Här jobbas det från tidiga morgon till sena kväll...eller natt... jag har precis tagit av mig arbetsbyxorna för att strax hoppa in i duschen. En välförtjänt sådan!
 
 
Idag har det hänt grejer! Det har varit en helt del leveranser och tältbyggarna har påbörjat arbetet att resa de tält som är förbeställda av en del utställare.
 
 
Skyltarna som vi målat, skruvades upp på sina olika platser.
 
 
På eftermiddagen kom Agnetas kompis, Lena förbi och hjälpte till! Hon skall även hjälpa till i helgen och jobba med Mässan. Det tackar vi för! :-)
 
 
Dessa två kumpaner så för hejiga ut när de for omkring på 4-hjulingen på Mässområdet. Det är ett otroligt svårt uppdrag att välja ut fina granar för att sedan placera dem rätt på området... precision kallas det visst? :-)
 
 
Jag åkte också på ett sådant uppdrag. Om ni tycker att jag ser knepig ut på bilden så är det bara för att jag sjunger medan jag arbetar. Jag arbetar bäst då. Och det kan ju alla se hur bra jag arbetar! :-D
 
 
Nu ska vi snart krypa ner i sängarna, knyta upp svansarna för ännu en arbetsdag. Spännande! Idag har ställt iordning alla skyltar och avspärrningar, barnområdets crossbana, färdigställt skjutbanorna, byggt tält mm.
 
 
Imorgon kommer Ebba upp med bussen för att jobba med oss och hjälpa till. KUL! Hon har ju nyss kommit hem från Orlando, så jag har längtat lite extra att få träffa henne!
 
Nä, nu ska här duschas och sen hopp i säng!
 
Godnatt!
 
Visa fler inlägg