Syrran är en kändis!

Äntligen var helgen kommen då syrran och systerdottern skulle göra oss ett besök!
Stina har väntat och längtat precis som jag. Tydligen så hade flera med mig väntat  och längtat på att syrran skulle komma och hälsa på och för att hon skulle äntra längdspåren i Harsa igen. Förra årets succé när hon av rädsla och frustration, gråter offentligt i Harsas skidspår var makalöst uppskattad. Det dokumenterades ju självklart av denna otroligt snälla och omtänksamma storasyster och publicerades på sociala medier. Delningarna var många...
 
 
Årets skidtur var ju inget undantag. Det blev en lite film men tårarna uteblev.
Det var en liten vurpa som tyvärr aldrig filmades men en liten backe där fästet var fullständigt bortblåst som fastnade på film.
 
 
Detta delades så klart med omgivningen vilket också märktes.
 
 
 
Det blev glada hejarop när vi kom upp på lördagens Afterski efter en sväng i slalombacken. En del tyckte synd om henne "Fan, stackare som blir pushad av den där! Hon är ju inte klok!" 
Andra; "Heja dig, Martina! Vad duktig du är. Kul att du är här igen!"
 
Kul var det och hon har gjort enorma framsteg i helgen. Herre Jösses! Nu siktar vi nog på en TjejVasa framöver.
 
Syrran prickade verkligen in rätt helg att komma upp och hälsa på. Vi vaknade upp till ett otroligt vackert väder varje dag under helgen.
Kalla nätter där morgonens temperatur visad strax under -20 för att sedan mitt på dagen bara vara ett par grader kallt, vindstilla och strålande sol!
 
 
 
 
 
Ett besök i Järvsöbacken var ju ett måste. Emilija har åkt slalom en gång förut när hon har varit här och hälsat på, 2015 var senast. Igår var det dags igen.
Det är härligt med barn. De bara kan det liksom!
 
 
 
 
 
Återigen en underbar dag i marssolens strålar!
Vi avslutade dagen med ett besök på Afterski. Det var också 3 år sedan sist för min del. Det blir inte av helt enkelt. Jag bor väl för nära...?
 
 
 
 
Underbart att få bjuda på Järvsö i vinterskrud och vårsol. Lite exotiskt blir det ju för syrran och Emilija att komma hit när de själva bor nere i Hallsberg. Det här med slalom och längdskidor är ju inget som hör till vardagen direkt. 
 
 
 
En underbar helg har nått sitt slut och vi går en härlig, ny vecka till mötes.
Många intressanta saker står på min agenda.
 
Nu har vi tankat en massa sol och energi så vi har all ork vi kan behöva för att få en toppenvecka!
 
Kram på er!
0 kommentarer publicerat i Familj
Taggar: Harsa, Järvsöbacken, Kusiner, Systrar, längdskidåkning