Ett litet brejk

Ibland så behöver man ett litet brejk, ett litet avbrott. Vi befinner oss just nu i ett litet mellanrum när det gäller jobbet, i en slags "innan det drar igång"-tid. Våra witeboardtavlor på kontoret vittnar om vad som väntar oss från mars fram till midsommar, det gör att det är både skönt och bra med ett litet brejk nu. Medan vi kan. 
 
 
 
 
Helgen spenderades därför i Stockholm med goda vänner och två av fyra döttrar.
Den yngsta för att hon skulle inkassera sin födelesdagspresent av Jacob och Hanna i form av ett besök på Tom Tits, ett biobesök och en dag på klättercentret i Solna!
 
 
Den äldsta dottern skjutsade vi hem till Kungsholmen igen (hon bor och studerar på journalisthögskolan i Sthlm) efter att hon påbörjat sin långa resa till ett coolgate-smile! En av resterande fem operationer gjordes under torsdagen i Gävle. Hon har en tandsjukdom, amelogenesis imperfecta, som skall fixas till. Hon är så sjukt duktig och tålmodig!
 
 
Så vi passade på att fira det med en god lunch på Vapiano och ett biobesök på Mall of Scandinavia för att se Black Panther.
 
Jädrar i min lilla låda vilken upplevelse det var att se filmen i IMAX! 
 
 
 
Den här lilla filuren har haft det grymt lyxigt hela helgen! Blivit rejält bortskämd av Jacob och Hanna. Det nyttjar hon ju till 100%!
 
Själv har jag en liten svidande klump i magen och väntar på att brevet ifrån Akademiska som avslöjar Stinas operationsdatum, ska dimpa ner vilken dag som helst. Månaden mars är ju strax här...
 
 
 
Men till dess fortsätter vi att njuta av livet!
 
Nu kavlar vi upp ärmarna och tar tag i alla måsten, göromål och vardagspyssel.
 
Jag önskar eder alla en trevlig måndag och en ny härlig vecka!
 
 
0 kommentarer publicerat i Familj
Taggar: Barn, Black Panther, Familj, IMAX, Mall of Scandinavia, Vapiano