Hur går det för Princess?

Idag ska jag väcka barnen för allra sista gången den här terminen. Inga fler skoldagar. Imorgon är det skolavslutning! I år blir det första året någonsin där våra barn kommer ha sommarlov HELA sommarlovet. Inget fritids alls. Våra stora tjejer har ju för länge sedan slutat med att ha någon passning, men för Stina så blir det lyxpremiär.
 
 
Hur går det för Princess och hennes läkningsprocess?
Jo, men jag tror att det går framåt. Det är ju lite svårt att säga eftersom Stina inte alltid säger till om hon har ont, eller berättar om det är jobbigt.
Hon haltar på, så att säga.
 
 
Man ser ju tydligt när hon går att något är knasigt. Än tydligare blir det när hon har kompisar. De skuttar och springer, precis så som barn ska. Stina hänger inte med. Hon kommer långt bakom. 
 
 
Jag ser att hon biter ihop och skulle många gånger behöva avlasta benet med rullisen eller kryckor. Men hon vill inte. Nästan så hon vägrar. Hon vill ju vara som de andra. Hon vill ju inte att det ska synas.
 
 
I augusti ska vi spendera några veckor på Grekland. Härligt. Men det kommer att bli en liten inhouse fight när vi åker till Arlanda och hon inser att mamma och pappa har packat med rullisen.
 
 
Men innan dess så har vi ju flera sommarveckor att njuta av här hemma. Den här sommaren kan hon ta sig till badstranden lite enklare än förra året. 
 
Välkommen sommarlov!
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Personligt
Taggar: Barn, Perthes, Perthes Sjukdom, Sommar, Sommarlov, järvsö