#jävlagalenskap!

Jag ska erkänna att jag i skrivande stund är lite stel. Har precis kommit ut ur duschen efter veckans långpass. Jag skrapade ihop 3 mil uppe i Harsa i eftermiddag. Bitvis fina spår och bra glid, uppe på myrarna blåste det småspik och spåren hade drivit igen. När det går så där tungt, brukar jag försöka vända det med att det blir ännu bättre träning när man får slita lite extra. Jag behöver verkligen övertala mig själv... jag menar det är ju liksom inte bara att kliva av där ute mitt i skogen. Du lär ju ändå harva på för att ta dig hem... #jävlagalenskap!
 
 
Kära svärmor åkte också. Vi följdes åt i ca 1 km, sedan vek hon åt vänster och jag vek åt höger... sur- och långbacken väntade på mig.
Den jäveln tog jag 2 ggr idag. TVÅ GÅNGER!!! 
 
 
Ja... man må ju vara skvatt galen egentligen.
Jag skrapade ihop totalt 3 mil på 2,5 timmar. 
 
 
Jag har lånat min mans pulsklocka (det är nog inte så att han saknar den direkt...) för min la av i Thailand. Det bästa med den är att efter varje träningspass får man sig en härlig boost av klockan i form av en summering av träningspasset.
T ex: 
 
Man blir lite lycklig när man får ett litet kvitto på att man varit duktig. 
Det är nästa det bästa med allt att komma tillbaka och få kika på klockan och se om den tycker att jag gjort det bra. HA HA HA!
 
Hur som helst så känns det bra att få klämma in några långpass nu. Dels inför Harsa Ski Marathon men också så klart inför Vasaloppet...
 
Men det är ett jävlagalenskap. Hela grejen är ju ett jävlagalenskap - egentligen.
 
Å andra sidan har jag väl aldrig påstått att jag på något sätt är normal.
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Träning
Taggar: Harsa, Harsagården, Vasaloppet2017, längdskidåkning