Renovering

Men åååå vad skönt det är att renovera! Ut med det gamla och in med det nya! Man får leva med att det är lite rörigt ett tag, det blir ju fint när det är klart!
 
 
Det började med Stinas gamla rum som numer är ett gästrum/Ebbas rum.
 
 
Sedan var det Malins tur att få lite nytt. Nytt golv och ny färg på väggarna, en ny säng med bra förvaring. Sen så klart blir det ju lite extra på årets önskelista till jul gissar jag. Hörde något om en rund spegel... ett annat bord... påslakan som är snyggt och grått, nya kuddar för de andra är fula...
 
 
Det fattas ju en hel del piff, men det är noga med det där piffet nu när hon börjar närma sig tonåren. Det är mycket som huxflux blivit fult. ;)
 
 
 
Nu har vi kommit fram till Stinas rum. Ikväll ska det här rummet rensas på det kvarvarande sakerna. Sedan skall listerna rivas ut och renoveringen ta fart! Hennes känns lite bråttom med. Det vore skönt om vi fick det klart innan den 14 december eftersom vi skall till Akademiska i Uppsala då och får förmodligen ett "domedagsdatum" då...
 
 
 
Så medan hennes rum görs iordning, så får hon bo i gästrummet.
 
Sedan är det vårt sovrums tur. Jag har redan börjat lite... jädrar vad vi har rensat! Åh, vad skönt. ÄNTLIGEN har det äckligt fula nattygsborden åkt iväg på Åkerslund. Gaaaah, den känslan!
 
Ester tog ju Ebbas rum så det är ju liksom redan "high fashion" enligt syrrorna. Pjuhe...
 
Annars så rullar det på.
Jobbet är så klart fantastiskt roligt och nu har vi precis landat med första numret av Allt om Jakt och Vapen och jobbar för fullt med nästa nummer. Så himla kul! Dessutom har vi fått så många, fina meddelanden av våra läsare som gratulerar oss till ett bra nummer!
 
 
 
 
Förresten, har ni hunnit testa "Matstället" i Ljusdal ännu? Om inte - GJÖRT! Gah, hade en urmysig lunch idag med en god vän och testade deras goda nudlar med kyckling. WOW!!!
 
 
Näe, hörni! Det här duger inte. Det står visst Carbonara på menyn i afton så det är väl dags att kavla upp ärmarna för lite kökstjänst innan jag byter om och går ut och tar tag i veden som ligger i släpkärran. 
 
Go´kväll på er!