Friskvårdstid=egen tid

Det är ju tur att min nya arbetsgivare är så generös vad det gäller "flexibel friskvårdstid". Tur för mig! ;) Jag som gillar att röra på mig då och då. Inne som ute. Imorse började jag friskvårdstiden inne. Strax före kl 05. Det är perfekt. Så kommer jag hem till barnen när det är dags att väcka dem inför frukost och skoldagen!
 
 
Nu är det ju så att vi, precis som många andra i Sverige, har fått lite snö de senaste dagarna. (Jag bara älskart!) Så min outfit för dagen var lite egendomlig. Jag tänkte inte på det förrän efteråt.
 
 
Ja, men vaddå rå? Jaktkängorna är ju perfekta när det är mycket snö på gården innan man kommit in i bilen. 
 
 
Efter det första träningspasset var det dags för träningspass nr 2. Det har ju kommit lite snö de senaste dagarna. Så det måste ju skottas lite på gården. Toyotan, vår "skogsbil" har inte heller blivit omnändertagen på ett par dagar...
 
 
Här är han! Muntergöken som älskar när snöslungan jävlas... tur att grannen hade lite startgas till övers. Annars hade det lätt kunnat bli en lite halvdyster fortsättning på dagen... ;)
 
 
 
Hemma på min gata i... Är det inte vackert? Vem kan inte älska såna här vackra vinterdagar?
Eftersom grannen lånade ut startgas till min kära make, (nu är det ju bara ett svepsjäl till varför jag tycker dagen blev så underbar) så blev det ju en fantastisk dag!
 
 
Efter några timmars arbete på kontoret tog jag mig åter lite friskvårdstid. Jag hade ju lite svårt att sitta inne på kontoret och titta ut på det här vackra vintervädret. Så jag frågade snällt min chef...
 
 
Som så generöst beviljade friskvårdstid.
HA! Trodde ni verkligen på det? Att jag frågade om lov, menar jag?
Den tog jag mig friheten till. Jag vet att jag får det. Jag vet att han vill att jag ska ha den. Jag vet att han vet att jag blir en ännu trevligare människa om jag får röra på mig lite.
 
Yosh blir också lite trevligare efter lite friskvård.
 
 
 
Så idag har jag friskvårdat lite. Än är det inte slut heller. Jag och mina mellisar ska ta en "pannlampesväng" ikväll och ta med oss Yosh för en snöig promenad. Åh, jag älskar verkligen snöbus!
Men först är det utvecklingssamtal för de båda. Har de skött sig så blir det promenad. Om inte... vävstolen i källarn! ;)
Nej, skämt å sido. Vi är nog ganska borskämda med våra döttrar och deras kunskaper i skolan. Det känns otroligt skönt.
 
Ha nu en skön kväll alla goa vänner.
Det ska jag ha!
#1 - - Josefine Svärd:

Jääääklar va snö ni har!

Svar: Ja! Å ja älskart! :-D
Katharina