Ett litet brejk innan vi går in i mässveckan

Midsommaren har firats på det allra mysigaste sätt. Jag är så tacksam över att få spendera den i Carin och Stefans oas i Gråda i Dalarna.
Dessa 2 dygn var otroligt välbehövda och efterlängtade. Just nu är vi inne i den värsta av arbetsperioderna på året. Framförallt Johan.
Han sätter sig framför dator kl 06 på morgonen, kommer ner vid 17-18-tiden (han har kontor hemma) för middag, går upp igen och fortsätter jobba fram till kl 20 ca, säger godnatt till barnen och fortsätter sedan jobba igen. Så har det sett ut de senaste månaderna, så att få vara tillsammans i 2 dygn (inte riktigt hela sanningen 1 1/2-dygn är väl mer nära sanningen) gör att vi får chansen att tanka lite ny energi för att orka med kommande vecka och helg då vår mässa går av stapeln.
 
 
Att fira Midsommar med familjen Toresson/Carlgren är makalöst mysigt. Vi blir så väl omhändertagna för att inte tala om Stina. Om hon har utsett sig själv tilll Bergvägens Prinsessa tidigare så har Carin utsett henne till Prinsessan av Gårda också. Eller egentligen i hela Dalarna!
 
 
Jag brukar säga det att det är tur att Stina inte stannar för länge hos Carin och Stefan... Hon får allt som hon vill. Precis ALLT!
 
 
Men träffas man inte så ofta så är det ju klart att man vill bli lite bortskämd.
Nästa gång de får träffas är ju på vårt bröllop.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tusen, tusen tack för en helt underbar Midsommar! Vädret gjorde ju det inte sämre i år. Jag tror att de allra flesta i Sverige har fått njuta av ett härligt sommarväder för en gångs skull.
 
Nu står väskorna packade i hallen för hela familjen (förutom mamman som måste jobba med sitt ordinarie jobb fram till onsdag) för att åka upp till Höga Kusten imorgon. Nu är det dags att kavla upp ärmarna och slita på.
Tjejerna ser fram emot det makalöst mycket. 
Dels att jobba med mässan, men också att få vara tillsammans igen efter att Malin varit på semster i Italien med sin mamma i 2 veckor.
 
 
Det är så härligt att se syrrornas kärlek när de träffas igen! 
 
 
Underbart att ha hela högen hemma igen!
Nu laddar vi batterierna för att köra 100% Höga Kusten Game Fair 2016!
 
Kom upp och besök vår mässa vettja!
Gå in på http://www.hkgamefair.se/
0 kommentarer publicerat i Familj, Mässa;
Taggar: Barn, Dalarna, Höga Kusten Gamefair, Jaktmässa, Midsommar, Syskon, Systrar