Rapport nr 2 från Herr och Fru Olssons Bröllopsresa

Nu har vi lyxat på i drygt 1 vecka och har lika mycket tid kvar. Jösses... ??! Det går absolut ingen nöd på oss. Vi har det toppen! Fast i ärlighetens namn så längtar vi ganska mycket efter våra barn! Det blir inte mycket lättare när vi på kvällarna skypar med Stina eller tittar på filmer ifrån bröllopet när våra fina döttrar sjöng så vackert för oss!
 
 
Dessvärre har vi båda två hunnit med att testa någon slags magbacill också... med tillhörande feber. Men va tusan? Det ska ju mycket till för att knäcka oss! ;)
 
 
Här är hotellet som vi bor på. Perfekt läge precis vid stranden! Passar Mr.Perfect och hans fru. Vi är lite bekväma just nu och tycker om att bara mysa om dagarna...
 
 
Så länge Mr. Perfects fru har aktiverats på morgonkvisten!
I morse gjorde jag den tabben att sticka i väg lite sent, kl 07 närmare bestämt. De första 4 kilometrarna gick himla bra, lätt bris med solen i ryggen. Men det går fort med vädret här. Snart var det riktigt varmt och solen stod högt på himlen. Gaaah! Fast det är ju en speciell tjusning att springa längs en så vacker strand.
 
 
Igår åt vi på stranden. BBQ kväll med tillhörande Thaiboxning. Ja, ni hör vilka lättköpta turister vi är. Bekvämt och bra.
 
 
Riktigt trevligt. God mat och kul underhållning.
 
 
De ville ju gärna gå en match med mig också, men jag ville inte förnedra dem inför publik... ;)
 
 
 
Maten är ju som sagt fantastisk. Vi har hittat en favoritrestaurang efter Chawengstreet som serverar det mesta och där man äter riktigt billigt. Annars så varierar priserna ganska häftigt på restaurangerna må jag säga. Vin är tyvärr riktigt dyrt här.
 
 
Så jag har TVINGATS dricka Singa öl. Fast... ja, det var riktigt gott. Få se om jag gilllar öl sen också när vi är hemma i Sverige?
 
 
 
Utsikt ifrån vår pool på hotellet.
 
 
Nu ska vi fortsätta att njuta av tiden som är kvar på vår bröllopsresa.
 
På återhörande!
En kommentar publicerat i Bröllop
Taggar: Bröllopsresa, Koh Samui, Nygifta, Thaliand, kärlek
#1 - - Lena:

Så underbart det låter och ser ut! :)